Imagini revoltătoare la un spital din Tecuci! Un medic refuză să consulte un copil cu febră și vărsături dintr-un motiv incredibil

spital

Scene incredibile la secţia de Pediatrie a Spitalului din Tecuci, județul Galați. Un părinte a filmat-o pe o doctoriță, care era de gardă chiar în ziua de Paști, în timp ce refuză pur și simplu să-i consulte copilul bolnav, dintr-un motiv incredibil!

Soții Negoiță au venit într-un suflet, duminică, la spitalul din Tecuci, cu băiețelul lor de 9 ani, care prezenta febră și vărsături. În unitatea medicală au avut parte însă de un tratament incredibil. După ce au fost luaţi la rost şi puşi la colţ de asistenţă, doctoriţa care era de gardă a ieşit din cabinet şi le-a spus clar părinţilor că nu vrea să consulte copilul. Totul a fost filmat și postat apoi de părinți pe facebook.

”Am văzut de la naștere copilul ăsta și nu vreau să îl mai văd, ăsta e motivul, nu vreau să îl mai văd. Și pentru că ați fost la alt doctor, și că vă faceți că nu mă cunoașteti pe stradă și multe multe alte chestii… Veneați toată ziua în policlinică. Vă dădeam rețete gratuite”, le spune doctorița părinților pe filmare.

A mai refuzat o dată copilul

”Copilul avea dureri de cap, de stomac, vărsase se trei ori. Ne-am dus la doamna dr. Adriana Movileanu, care a refuzat categoric să îl consulte. Şi eram în urgenţă, dânsa era de gardă, trebuie să îşi facă meseria. Ne-a spus să mergem să îl consulte cine ni l-a mai consultat şi altă dată. Am mai avut o dată probleme cu acesată doctoriţă, mi-a spus soţia că a mai refuzat o dată să vadă băiatul tot pe aceleaşi pretexte. Am zis atunci să o lăsăm, dar acum ne-am izbit iar de dumneaei”, ne-a spus Daniel Negoiţă, tatăl copilului refuzat în urgenţă.

Bărbatul nu a făcut plângere la spital, deoarece consideră că nu s-ar fi rezolvat nimic, dar a vrut să facă situația publică. A scris un mesaj pe site-ul Primăriei Tecuci.

Elena Negoiţă, mama copilului, susţine că doctoriţa avea ceva personal cu ea de când a fost silită practic să ceară ajutor de la un alt medic. ”Mi-a dat un tratment greşit, copilul nu se mai făcea bine şi atunci am mers la un alt medic. Am stat atunci şi în spital cu copilul. De cînd nu m-am mai dus la ea a prins ură pe mine şi nu a vrut să îmi consulte copilul. Înainte îl duceam pe băiat doar la ea. Dar a aflat şi de atunci avem probleme. Este a doua oară când dumneaei refuză să îmi consulte copilul”, a spus și Elena Negoiţă, mama copilului.

Medicul a anunțat că se pensionează

Managerul Spitalului din Tecuci, Mihaela Ginghină, îi ia apărarea medicului. Aceasta nu crede că faptele s-au petrecut întocmai cum prezintă famila Negoiță nici după ce vede şi ascultă filmarea. ”Este o doamnă doctor la pensie pe care noi am rugat-o, pentru a ne putea desfăşutra activitatea, să facă gărzi.Este foarte echilibrată, foarte calmă, este un om deosebit. Nu am de unde să ştiu dacă ce a apărut nu este ceva scos din context. Voi face o anchetă”, a spus dr. Mihaela Ginghină, directoarea Spitalului Tecuci.

Doctorița care a refuzat să consulte copilul ar fi anunțat azi că se pensionează, iar managerul spitalului dă vina acum pe presă că nu mai are cine să facă gărzi. ”Doamna doctor a făcut acum cerere să se retragă din activitate şi a plecat. Ani de zile ne-a ajutat, iar acum nu mai avem cu cine completa listele de gărzi. Prin acest gest nu îşi recunoşate vinovăţia, ci îmi confirmă că presa se ocupă cu denigrarea cadrelor medicale şi întotdeauna înceracă să mînjească activitatea”, a spus managerul.

Iata cliul video: