Imagini şocante filmate azi, ora 16.00 în mijlocul Bucureştilor. Cristi Boureanu, reţinut în trafic după fiica striga din mașină cu disperare! Fata de 15 ani urla ca din gură de şarpe

boureanu

Un scandal de proporţii a avut loc în această după amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări! ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE!

ULTIMA ORĂ la PARIURI! Trei BILETE MAGNIFICE: cote 126, 981 şi 2066! Plus TABLETĂ CADOU!

UPDATE 19.00: În  urmă cu puţin timp, mai tânăra iubită a lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a povestit ce s-a întâmplat de l-a determinat pe acesta să o bată pe Ioana, dar şi care a fost motivul care a stat în spatele scandalului. Laura Dincă a mărturisit că fiica lui Boureanu le-ar fi făcut oarecare probleme, ceea ce a dus la confiscarea telefonului adolescentei.

Mai mult, aceştia au fost plecaţi în America, după care în clipa în care au revenit în Constanţa, Ioana insista să fie adusă în Capitală, pentru a petrece timp alături de prietenii săi. De asemenea, anturajul fiicei lui Boureanu e destul de ciudat, pentru că tinerii se întâlneau de obicei pentru a consuma alcool şi pentru a fuma, din spusele Laurei Dincă. Totodată, ea a mai susţinut cu tărie că până acum Ioana nu a mai fost bătută.

UPDATE 18.50: Poliţia a emis un comunicat de presă legat de acest eveniment, şi a început cercetările împotriva lui Boureanu pentru infracţiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

 

”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.
A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.
De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1.”

UPDATE 17:50. Potrivit unor surse din Poliţie, Irina Boureanu, mama fetei, a declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o, astfel de evenimente petrcându-se şi în trecut. Oamenii legii au mai constatat că fata avea un smoc de păr smuls din cap!

 

UPDATE 17:40. Irina Boureanu, mama fetei, a ajuns la secţia de poliţie

Totul a avut loc în urmă cu puţin timp, pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Nu una, ci patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase.Ioana, fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe ”Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii”, totul fiind surprins în imagini şocante, publicate în exclusivitate de CANCAN.ro, implorându-i practic pe oamenii legii să o scoată din maşina tatălui ei. Pe scaunul din dreapta se afla şi bodyguardul lui Boureanu, care asista înmărmurit la scenă, neştiind ce să facă. Cel mai probabil, chiar dacă a fost recunoscut imediat de poliţişti, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. ”Vă las buletin, paşaport, am totul acasă” le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia.
În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie!
Vom reveni cu amănunte!