Imaginile care au iscat isterie pe internet. O femeie „dispare” în timpul unui interviu în direct

Femeie dispare

Un interviu dat de un bărbat, într-un aeroport, a reuşit să stângă mii de reacţii pe internet. Nu cele afirmate au iscat comentariile, ci o femeie din fundal.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT 

În timpul unui interviu pe care un bărbat îl acordă într-un aeroport, pentru postul norvegian de televiziune TV2, atenţia privitorilor a fost atrasă de o femeie din fundal care pare să… dispară într-o secundă.

În imagini se poate vedea cum femeia îşi aşteaptă bagajele, în timp ce pe lângă ea trece o altă persoană, cu câteva trollere pe suport. În acel moment, ea dispare „inexplicabil”.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

În timp ce mulţi s-au arătat de-a dreptul uluiţi de filmuleţul difuzat şi la TV, alţii, mai raţionali, sunt convinşi că totul a fost doar o chesiune de perspectivă şi că femeia cu pricina mergea, de fapt, lângă bagajele celeilalte persoane.

Filmuleţul a fost văzut de aproape două milioane de persoane şi continuă să strângă reacţii.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI