Imaginile care o vor băga în depresie pe Gabriela Cristea! Prezentatoarea TV a pierdut lupta cu greutatea!

Cristea grasa

Avem senzaţia că dintotdeauna prezentatoarea TV Gabi Cristea a avut o problemă în ceea ce priveşte kilogramele. Mai ales cu cele care sunt în plus şi de care aceasta parcă nu reuşeşte să mai scape.

În seara de luni, CANCAN.ro a fotografiat-o pe Gabriela Cristea într-un nou episod în care aceleaşi kilograme în plus par să îi dea mari bătăi de cap. Aşa cum se poate observa în cele două fotografii de mai jos, soţia cântăreţului Tavi Clonda pare să fie din nou mai plinuţă decât prevede micul ecran.

Scena despre care vă povestim, cea în care prezentatoarea TV pare să fi pierdut lupta cu greutatea, s-a petrecut într-un supermarket din zona Băneasa. Acolo, Gabi Cristea îşi făcea liniştită cumpărăturile. Până la un moment dat, când s-a aplecat după coşul de cumpărături şi ne-a tratat cu spatele, arătându-ne posteriorul. Unul pe care par să se fi adunat câteva kilograme în plus şi care n-a mai trecut de ceva vreme pe la sală.

De vină pentru acest moment ar fi o femeie care a insistat ca prezentatoarea TV să îşi pună mai repede cumpărăturile pe bandă. Ceea ce Gabriela Cristea s-a şi străduit să facă, pentru a nu o incomoda pe femeie. Probabil atentă să nu fie recunoscută, soţia lui Tavi Clonda purtat o pereche de pantaloni negri, o bluză în nuanţă ciclam, dar şi o poşetuţă albă, marca Prada, pe care a asortat-o la încălţămintea sport.

Chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora prezentatoarea TV ar fi însărcinată, iar din această cauză s-au făcut vizibile şi kilogramele în plus, nici ea, dar nici Tavi Clonda nu au confirmat absolut nimic până în acest moment.