Impacarea anului! Cristian Boureanu a iertat-o pe Valentina Pelinel

Borcea - Pelinel

CANCAN.ro a aflat că Valentina Pelinel a fost iertată de fostul soț, Cristian Boureanu, iar acum chiar sunt și în relații bune.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți noua ani, însă din 2013 au ales să meargă pe drumuri separate. Motivul despărțirii ar fi fost Borcea, însă niciunul nu a confirmat zvonul. Blonda este în prezent însărcinată în șapte luni, iar apropiații susțin că ar fi copilul milionarului aflat după gratii. Sarcina vedetei, dar și faptul că și-a găsit fericirea alături de Laura Dincă, o tânără din Constanța, l-a făcut pe Boureanu să o ierte pe Valentina, însă asta nu e tot. CANCAN.ro a aflat că cei doi țin în continuare legătura și cu toate că nu ies împreună prin restaurante, foștii soți se mai aud din când la telefon. ”El acum o înțelege, crede că așa a fost să fie și este oricum fericit cu Laura. Nu-i mai pasă de trecut. Crede că tpt ce s-a întâmplat a fost în favoarea lui, totul s-a întâmplat ca apoi să vină în viața lui actuala iubită. ”, au declarat surse din  anturaj, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Valentina și Boureanu au avut un mariaj liniștit, însă asta până când prietenul lor de familie Cristian Borcea să se îndrăgostească de vedeta tv.

Din fericire pentru cele trei părți, s-a uitat de ranchiună, Boureanu trecând peste infidelitatea celor doi.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată