În lipsă de parteneră proprie, Liviu Vârciu primește din oficiu! Distracție de weekend cu o femeie măritată

Liviu Varciu

Liviu Vârciu va deveni duminică părintele spiritual al lui Nicolas, băiețelul unui prieten foarte bun de-al său. Nașa – și partenera lui – va fi o amică de-a mamei, care-i femeie măritată, la casa ei.

Liviu Vârciu nu a ascuns niciodată faptul că iubește nespus de mult copiii. Are o frumusețe de fată, Carmina, și și-ar mai dori încă unul, doar că momentan nu are cu cine. Până să fie din nou tată, artistul va deveni pentru a doua oară părinte spiritual, de data aceasta pentru Nicolas, băiețelul unui prieten foarte bun de-al său, care l-a cucerit pe loc.

”Mai am o finuță, pe care o cheamă Carmina, ca pe fiica mea și după Nicolas o să mai botez anul acesta încă un băiețel”, a declarat Liviu Vârciu pentru Libertatea. 

Vedeta TV a dezvăluit și cu cine-și va împărți atribuțiunile de naș. Cum acesta nu are o parteneră, nașa micuțului va fi o prietenă de-a mamei acestuia.

”Nașa e din Ploiești, e o femeie măritată”, a adăugat actorul.

În ceea ce privește posibilitatea ca pe viitor să aibă și el o parteneră, cu care să împartă și bune și rele, Vârciu a spus: ”Când voi termina casa, și sper ca la iarnă să fie gata, întrucât am reluat lucrările, atunci o să mă concentrez și pe acest aspect. Anul acesta mă voi muta, iar apoi voi găsi și persoana care să-mi fie alături. Și dacă aș vrea, acum chiar că nu am timp. Cam toată ziua, sunt ocupat cu filmările pentru emisiune. Altceva nu mai fac. Nu am renunțat însă nici la ideea de a continua și cu muzica, dar toate la vremea lor”.

Altfel, petrecerea care va avea loc după creștinarea lui Nicolas, se va desfășura la același local de fițe unde tot în aceeași zi dă chef, și tot de botez, și Anda Adam.