O voce care îți va face PIELEA DE GĂINĂ! O poveste de viața INCREDIBILĂ, care a stârnit lacrimi

14054044_610159405825251_3537135912644654278_n

Vocile puternice emotioneaza de fiecare data, iar acest concurent a reusit sa puna in scena un moment pe care membrii juriului The Voice South Africa nu il vor uita prea curand.

Ascultă-l AICI!

are o poveste de viata emotionanta. Tanarul sufera de glaucom, o boala oculara care in majoritatea cazurilor conduce la orbire totala, si a trecut prin 16 interventii chirurgicale pana la varsta de 5 ani. In ciuda dizabilitatii sale, Vernon a decis sa isi urmeze visul si sa nu renunte la pasiunea pentru muzica.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

Tanarul a participat la auditiile pe nevazute ale show-ului The Voice South Africa si a reusit sa ii cucereasca definitiv pe toti cei prezenti. Vernon a ales sa interpreteze piesa „Story Of My Life”(One Direction), iar in ciuda faptului ca vocea i-a tremurat in primele secunde, a convins juriul ca merita o sansa in competitia vocilor.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Bobby van Jaarsveld a fost primul jurat care si-a intors scaunul, iar cand a realizat ca tanarul din fata sa este nevazator, ochii i s-au umplut de lacrimi. Fara urma de indoiala, juratul a simtit ca o legatura puternica il leaga de acest concurent si a fost emotionat peste masura de momentul tanarului.

Conform Little Things, Vernon a acceptat sa intre in echipa lui Bobby, dupa ce juratul a ingenuncheat in fata lui.