ÎN SFÂRȘIT! Simona Gherghe ne dă VESTEA CEA MARE

Impresionată de cazul unui copil, Simona Gherghe, prezentatoarea „Acces Direct” a scăpat, vineri (9 septembrie) porumbelul pe gură! Vedeta tv a mărturisit în contextul unei discuţii despre insensibilitatea unei mame că îşi doreşte să experimenteze cât mai curând acest rol. Blonda se iubeşte de câţiva ani cu Răzvan Săndulescu, dar până acum nu a făcut mărturisiri despre viaţa ei intimă.

sim

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Discretă cu viaţa personală, Simona Gherghe nu neagă că şi-ar dori să devină mămică, iar acest lucru ar prefera să se întâmple  în viitorul aporpiat. Indirect, prezentatoarea a mărturisit că şi-ar dori să rămână însărcinată, chiar la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. În timp ce dezbătea cazul unei fetiţe care a fost abandonată, vedeta a dezvăluit că îşi doreşte să devină mamă cât mai repede: „Eu nu sunt mamă, dar sper să fiu cât mai curând. Doamna Chiţoiu, cum puteţi să vă purtaţi aşa cu propriul copil?”, a comentat Simona vizibil afectată de insensibilitatea femeii.

Deşi este pregătită să schimbe scutece, nu la fel de convinsă este în privinţa căsătoriei. Ea a declarat recent când a văzut câtă agitaţie este pe capul mirilor Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu că nu ar fi rezistat să facă nuntă şi botez în aceeaşi zi.

„Ce stresant trebuie să fie pentru miri! Trebuie să te gândeşti dacă-ţi vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzica. Vedeţi cât stres? De asta nu mă mărit eu încă. Trebuie să-mi fac curaj”, spunea Simona Gherghe. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” formează un cuplu, din 2013, cu consultantul politic Răzvan Săndulescu.