INCREDIBIL! Anda Adam încă îl ține legat pe Victor Slav. Cum reușește blonda să facă asta

61508906

La începutul verii, Anda Adam părea pregătită să-l scape pe fostul ei iubit, Victor Slav, de jugul creditului imobiliar pe care l-a făcut pe numele lui pe vremea când erau împreună și care îl împiedică acum pe fostul băiat de la Meteo să apeleze și el la serviciile unei bănci. De atunci însă, nicio veste.

153761-stil-de-vedeta-1

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Relația cu Bianca Drăgușanu și perspectiva de familie care a apărut odată cu vestea sarcinii ei, l-au determinat pe Victor Slav să-și dorească să le ofere iubitei și viitorului copil un domiciliu. Și, pentru că nu avea toți banii necesari pentru o achiziție imobiliară, Slav a vrut să facă un credit pentru casă.

Fosta relație cu Anda Adam însă, la lăsat în imposibilitatea de a contracta un împrumut, el fiind titular de contract la cel pe care l-au făcut pentru apartamentul în care au locuit împreună pe vremuri. Indignat de întreaga situație, Victor și-a somat fosta iubită să-l elibereze de datorii și să mute creditul pe numele ei.

Anda Adam a oferit amânări și apoi, tăcere

Pentru că această problemă o afecta și pe Bianca Drăgușanu, care s-a văzut nevoită să-și vândă apartamentul pentru a achita unul mai mare, blonda a somat-o voalat și ea la una dintre aparițiile ei TV. Surse din preajma Andei ne-au dezvăluit că atunci, în iunie, cântăreața a promis că rezolvă situația, că Victor va fi contactat de cineva de la bancă însă, trei luni mai târziu și nenumărate scuze și amânări, nici el, nici Bianca nu au mai primit nicio veste de la ea.

Se pare că fostul prezentator de la Meteo ar fi încercat să o contacteze și i-ar fi trimis mai multe mesaje rămase încă, din nou, fără răspuns. Așadar, Anda s-a dat din nou la fund, aflânudu-se, se pare, în imposibilitatea de a prelua creditul și de a-și elibera fostul iubit.