INCREDIBIL! FanatikSport a intuit SCORUL CORECT la România – Albania. VEZI DOVADA!

Albania Romania gol Euro 2016

Incredibil sau nu, unul din pariorii FanatikSport, unul din membrii echipei noastre, a pariat pe victoria Albaniei împotriva României, la meciul de duminică. Mai mult, el a pariat chiar şi scorul corect, afirmând că este sigur că partida se va încheia cu acel rezultat. Mulţi dintre noi nu l-am crezut, aşa că, recunoaştem, nu am mers pe mâna lui şi am pierdut multe bilete. El, însă, a făcut bani buni, a pariat 1 milion şi a câştigat aproape 9 milioane. Şi ar fi pariat mai mult dacă nu se lăsa influenţat de noi!

De altfel, tot el e cel care are sursa din Spania care ne-a dat blatul de acum două săptămâni din liga a doua spaniolă, de pe urma căruia abonaţii FanatikSport au câştigat o grămadă de bani! În plus, acelaşi membru al echipei ne-a spus că are o SUPER-BOMBĂ pentru zilele următoare, un meci care se va termina cu un rezultat incredibil şi total neaşteptat!

Dar IATĂ biletul său:

Bilet Romania

OFERTA FANATIKSPORT

FanatikSport este cel mai mare site de pariuri din Romania. El ofera abonatilor sai cea mai complexă şi mai profitabilă ofertă de pariuri din toată ţara. Iar abonamentul este extrem de ieftin: doar 90 de lei pe lună!

Mai precis, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2
 • Meciuri live
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 38 câştigate din 40)
 • Meciuri suspecte – blaturi
 • Bilete de cote mari
 • Zeci de ponturi la Campionatul European
 • Pariuri speciale la Campionatul European

Un singur lucru trebuie să faceţi pentru a beneficia de ele, de toată această ofertă complexă: abonaţi-vă la FanatikSport. Abonamentul este extrem de ieftin: 90 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 3 lei pe zi, cât un bilet minim la pariuri. Iar pentru această sumă mică primeşti toată această ofertă, toate aceste pariuri, realizate de echipa noastră de 10 pariori profesionişti.

Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona:

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic mail cu biletele. Ele se transmite zilnic, în jurul orei 2.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (vezi aici si alte detalii despre ABONAMENT)

STATISTICĂ MAI DETALIATĂ

Ca un argument decisiv pentru a te abona, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi.

De exemplu, săptămâna trecută ne-a intrat blatul anunţat şi trimis la toţi abonaţii (cota finala fiind 8,5). In plus, a intrat si un bilet de cota 13,5, dar si biletul de cota 477, care a intrat in sistem (vezi aici BILETELE). În plus, aceste câştiguri vin după ce în urmă cu două săptămâni ne-au intrat bilete de cota 7,7 si 18 (vezi aici BILETELE), iar in urma cu trei saptamani, au intrat biletele de cota 8, 9 si 36 (vezi aici BILETELE). Dincolo de bilelte de cotă 2 şi de faimoasele pariuri progresive, care intră zilnic.

Cote mari

Mai mult, sa nu uitam alte bilete de cote mari care au intrat. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro acum câteva săptămâni, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

Pe scurt, o grămadă de bilete intrate, ceea ce înseamnă ZECI DE MOTIVE ca să te abonezi la FanatikSport!