INCREDIBIL! O escroacă din Bucureşti păcăleşte oameni de ani buni, în centrul oraşului, şi tot nu a fost prinsă

Femeie

Pe 18 iunie 2012, Andreea Verde a scris pe blogul ei personal de atunci o postare cu titlul: „Chiar a fost ţeapă?”. Fata a povestit cu lux de amănunte cum pe data de 16 iunie 2012, undeva în jurul orei 20:20, în timp ce se ducea la Street Delivery şi după ce şi-a parcat maşina la Ateneu, s-a întâlnit cu această tipă vizibil afectată.

Femeia susţinea că este din Slovenia şi după cum i-a zis Andreei – „a fost jefuită şi trebuie să ajungă la un workshop de psihologie la Iaşi.

Îmi spune că e din Slovenia, că la ea la ambasadă e închis, că umblă pe strazi şi că nimeni nu o crede. Că toţi oamenii de până acum i-au întors spatele şi nici măcar nu au ascultat-o, că nu mai are nicio soluţie, că îi este super ruşine că umblă aşa ca o cerşetoare, dar că are nevoie de 30 de euro ca să ajungă la Iaşi, să plătească nu ştiu ce taxă.

Ca îmi va returna banii imediat a doua zi, că restul colegilor ei vor ajunge cu avionul, dar că până atunci ea trebuie să plătească aceşti bani; e ruşinată; îşi cere scuze; e terminată; are palpitaţii; nimeni nu o crede; îmi mulţumeşte că m-am oprit să vorbesc cu ea.
Mă uit atent la ea, o analizez să mă prind dacă minte sau nu. Nu dă niciun semn că nu ar fi sinceră, plus că engleza ei nu sună a româna. Are un accent franţuzesc, am mai zis asta. De obicei românii vorbesc engleza mai ruseşte. Mă uit la faţa ei – nu pare româncă
„, spunea Andreea la acea vreme.

Escroaca a primit 100 lei de la Andreea, ba chiar i-a mai dat şi 30 lei în plus, deoarece i se părea că n-a completat îndeajuns până la cei 30 de euro.

Postarea respectivă, la acea vreme, a avut parte de nenumărate comentarii de la tot felul de oameni din Bucureşti care recunoşteau că au trecut şi ei prin aceeaşi situaţie, cu ACEEAŞI FEMEIE.

Conform metropotam.ro, pe 18 mai 2016, escroaca de Bucureşti încă merge prin centrul oraşului şi încă îşi spune poveştile oamenilor de pe stradă şi ÎNCĂ îi merge şi primeşte bani.