INCREDIBIL! Un cântăreț de la noi vrea să se mute cu iubita la ZOO

dorian (2)

Dorian Popa și Claudia Iosif, iubita lui, vor să-şi cumpere casă, dar nu orice casă, ci una cu o curte imensă, care să le permită să îşi satisfacă o dorinţă arzătoate.

Motivul nu este acela la care s-ar gândi toată lumea, şi anume o „droaie” de copii, ci pentru a le permite să adopte cât mai multe… patrupede.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva, cu toate acestea, Dorian şi Claudia nu se gândesc la posibilitatea de a face un copil, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Ei vor să îşi facă un adevarat zoo acasă, să îl populeze cu zeci de câini şi pisici, animăluţele fiind cea mai mare bucurie a lor în momentul de faţă.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

„Trebuie neapărat să ne luăm o casă… pe pământ. Avem deja animăluţe, dar ăsta este singurul motiv pentru care nu avem mai multe, faptul că stăm la bloc. Când vom avea o casă cu curte vom umple totul. Când va fi să vină şi un copil, deşi nu este cazul în viitorul apropiat, va creşte mai frumos şi mult mai responsabil înconjurat de atâtea animăluţe”, a declarat Claudia.

După ce au spus că vor face un copil, doar atunci când vor aduna o sumă, destul de frumuşică în conturi, nici mai mult, nici mai puţin de 200.000 de euro, acum am aflat şi câţi „frăţiori” şi „surioare” va avea bebeluşul lor.

„Avem deja două pisicuţe şi urmează câţiva căţei. Vom vedea la ce număr vom ajunge când ne mutăm. Vrem cât mai multe animale, peste 20”, a mai spus Claudia.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat