Interlopul a fost condus pe ultimul drum ca un… Nu-ţi va veni să crezi ce număr avea maşina mortuară

Interlop Fane

Fane Spoitoru a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum de familia îndurerată şi persoanele care l-au apreciat. Înmormântarea a fost ieşită din comun, dar puţini au observat numărul maşinii mortuare care l-a transportat, scrie Cancan.

Trupul neînsufleţit al lui Fane Spoitoru a fost transportat de o maşină de lux care avea numărul B 84 VYP, ceea ce ar putea fi o coincidenţă cu un moment de răscruce din viaţa interlopului.

În anul 1984, Fane Spoitoru a fost împuşcat în piciorul drept de un plutonier de miliţie în Balta Albă pentru că încercase să evadeze de sub escorta miliţienilor. Acesta a fost prins şi a stat în închisoare trei ani pentru operaţiuni cu mijloace de plată străine. Faptul că interlopul a supravieţuit după ce a fost împuşcat a fost un adevărat miracol, dar, din nefericire, anul acesta s-a stins din viaţă.

În timp ce Fane Spoitoru era condus către cimitir, un bărbat din mulţime părea nepăsător. Oamenii din jurul maşinii mortuare plângeau, iar el nu s-a putut abţine de la a-şi aprinde o ţigară.