Ionela Prodan a spus adevărut gol-goluţ despre starea de sănătate a fiicei sale! Nu mai e un secret despre cum se simte acum Anamaria Prodan

841134027_a

Mama sexy-impresarei Anamaria Prodan a făcut mărturisiri sincere despre diagnosticul pe care medicii s-au grăbit să i-l pună fiicei sale. Soţia antrenorului de la Steaua a fost suspectă de anevrism cerebral.

Anamaria Prodan le-a dat palpitaţii tuturor săptămâna trecută, după ce a mers de urgență la spital, iar medicii au crezut că soția lui Laurențiu Reghecampf a suferit un anevrism cerebral. Mama vedetei a aflat din presă despre aşa-zisul diagnostic şi a dormit ca pe ghimpi o noapte întreagă până când a reuşit să vorbească cu Anamaria Prodan.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

„Eu vorbisem cu ea dimineaţa şi mi-a spus că mamă am treabă cu Nicușor Stanciu. (…) Şi, când mă sună «Doamna, Prodan, ştiţi că fiica dumneavoastră a suferit un anevrism cerebral». Le-am spus: «Sunt mamă, am şi eu o vârstă şi e mereu e plecată – cum îmi puteţi spune aşa ceva» Am dat telefon peste tot, la Laurenţiu, ea avea telefonul închis. Nu spuneţi că dimineaţa m-am dus la aeroport şi credeam că nu spune. Şi mi-a spus: «Mamă, ce e cu tine aici?» Ea a spus că e bine.(…) Ana e bine, e fericită şi fetele sunt bine, toată lumea e bine. Nu-mi mai daţi telefoane. Şi ea mi-a spus: «Mamă, dacă nu răspund, înseamnă că sunt într-o şedinţă.» (…)”, a declarat în cadrul unei emisiuni Ionela Prodan.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!61383767

Mama sexy-impresarei a spus că vara asta a fost în vacanţă şi chiar a ajuns şi la malul Mării Negre.

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.