IPOTEZĂ ŞOCANTĂ! Asistenta medicală din Bârlad a fost ucisă de pastilele de slăbit?

Paula

O asistentă medicală a decedat în secția ATI din cauze care, deocamdată, sunt neclare, potrivit estnews.ro.

Paula Stângă, în vârstă de 39 de ani, era mama a doi copii și s-a stins chiar, ieri, pe 8 Martie la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

Femeia fusese internată pe 3 martie la Secția de pneumoftiziologie, însă pe 5 martie, din cauza stării foarte grave, a fost transferată în Secția ATI. În ciuda eforturilor medicilor bârlădeni, starea femeii s-a înrăutățit de la o zi la alta, pentru ca în final să intre în comă, iar marți dimineață a decedat.

Deocamdată, medicii bârlădeni nu se pot pronunța cu privire la cauzele ce au provocat decesul bietei femei.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Aceștia au suspicionat că femeia ar fi fost bolnavă de gripă porcină, iar surse din familie spun că, de fapt organismul său ar fi fost extrem de slăbit din cauza faptului că ar fi luat pastile de slăbit!

”Nu avem nici o certitudine, deocamdată, cu privire la cauzele morții pacientei. Totul se va lămuri după efectuarea autopsiei”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!