Israela, dezvăluiri şocante: „Liviu m-a obligat să fac amor! Era băut”

Israela

Israela a dezvaluit ca la un moment dat Liviu a fortat-o sa faca amor cu el, scrie Wowbiz.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

„Liviu m-a obligat să facem amor. Ştiam că este băut, dar cred că influenţa băuturii s-a agravat în timpul actului sexual. Am continuat circa 25 de minute, iar la el orgasmul nu mai venea. La o femeie după atâta timp începe să te doară. I-am zis să facem pauză, dar el nu a vrut. Mă ţinea. Până la urmă l-am împins. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate. Eu în domeniul sexului nu eram deschisă. Nu eram de acord cu sexul oral.„, a spus Israela.

„Daca exista asa ceva intr-o relatie, eu le recomand femeilor sa plece. Israela trebuia sa ma lase atunci. Eu i-am spus. Stiam ca o luam pe un drum gresit”, a spus Liviu.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

„Eu, până să îl cunosc, eram foarte inhibată. Nu am făcut niciodată sex oral, de altele nu mai spun. Liviu nu m-a văzut niciodată în pielea goală.

Eu, cu primul meu soţ, am fost căsătorită 20 de ani. Nici el nu m-a văzut. Am avut un corp frumos, am fost o fată foarte frumoasă. Eu sunt o tipă pudică. Poate să ma simtă goală, dar nu trebuie să mă etalez în toată frumuseţea sau nefrumuseţea mea”, a mai spus Israela.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!