Israela, jucata in picioare de sotul ei! Liviu i-a spart dintii, i-a rupt coastele! „Am crezut ca mor”

Israela

Israela este disperata! Liviu este un barbat foarte agresiv, dar ea nu a avut curaj sa vorbeasca despre ce i se intampla.

Israela a marturisit ca sotul ei a agresat-o de mai multe ori: ba a lovit-o la picior, ba i-a spart dintii ori i-a rupt coastele. Intr-un final, femeia a facut dezvaluiri despre violenta fara margini a partenerului ei de viata.

„Violenţele fizice au existat începând de acum patru- cinci ani. Eram cu piciorul bandajat la prima filmare şi am fost întrebată ce am patit. Am încercat să mă eschivez şi, până la urmă, am spus că Liviu a vrut să dea în canapea şi m-a lovit din greşeală, dar Liviu a dat în piciorul meu ca într-o minge de fotbal. În momentul ăla am crezut că mor de durere, iar el mi-a spus să nu mai joc teatru. De multe ori ridica pumnul. Şi nimerea în mine, mă lovea foarte mult aici, deşi ştia că am o problema şi o dată m-a lovit şi în cap. A ameninţat cu cuţitul că taie gâtul tuturor şi la un moment dat dădea într-un perete de lemn cu cuţitul”, a spus Israela la un post de televiziune.

Disperata, ea a trimis un SMS in care spunea ca se teme pentru viata ei.

„Coşmarul de după ultima emisiune până a plecat acum două săptămâni a fost imposibil. Sunt Arteni Vodovoz Israela şi anunţ că viaţa îmi este în pericol, fiind molestată şi ameninţată de Arteni Vodovoz Liviu. In caz că mi se întâmplă ceva, făptuitorul este Vodovoz Arteni Liviu, există înregistrări şi martori. Aşa să mă ajute Dumnezeu”, a spus ea intr-un mesaj.