\

Iti mai amintesti de Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley de la Vocea Romaniei? Este COMPLET transformata. Cum arata ACUM >>>

lore

Dupa participarea la „Vocea Romaniei”, Loredana Ciobotaru a reusit sa isi contruiasca o cariera in industria muzicala. Cunoscuta publicului larg si sub numele de Lori, tanara artista se bucura de o ascensiune in showbizul autohton dupa ce a marcat o colaborare cu Inna, Antonia si Alexandra Stan.

Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul lui 2014. Participarea la „Vocea Romaniei” a ajutat-o extrem de mult pe Lori.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

Artista a declarat ca sansa de a face parte din competitia vocilor a ajutat-o foarte mult. „De la <<Vocea Romaniei>> am ajuns la aceeasi casa de productie cu Inna, Global Records (..). Si faptul ca acum dau acest interviu inseamna foarte mult. <<Vocea Romaniei>> te propulseaza, te lanseaza si e cea mai frumoasa si puternica recunoastere pentru un artist„, a declarat concurenta supranumita si „febletea lui Smiley” pe durata participarii in cadrul show-ului Vocea Romaniei.

La inceputul acestei veri, Loredana a revenit in atentia publicului cu o colaborare de zile mari. Artista a lansat un nou single alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan. Primul piesa a celor 4 fete „Call the Police” este si prima melodie a proiectului GGirls.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

 

Videoclipul a fost filmat la Palatul Noblesse din Bucuresti, in regia lui Roman Burluca. Daca pe Inna, Antonia si Alexandra Stan le vedem destul de des pe micile ecran, surpriza a fost Loredana Ciobotaru, care a revenit cu un look nou.

Inna a dominat topurile de anul trecut cu Diggy Down, dar si cu Bop Bop, pentru ca pe final de 2015 sa o ascultam cu Yalla. INNA, artista care a cucerit o lume intreaga cu melodiile sale si care se bucura de un succes rasunator la nivel international, va fi antrenoare in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Lori si-a surpins fanii si cu o schimbare de look care ne sugereaza ca artista s-a maturizat si a adoptat o noua imagine. Tunca scurt si vopsita intr-o nuanta de blond, cantareata afiseaza un aer nonconformist