Îţi sfâşie inima! S-au iubit ani de zile, urmau să se căsătorească, dar şi-au pierdut vieţile într-un accident cumplit! Ce au decis părinţii e uimitor

Cuplu

O poveste de iubire demnă de scenariile de la Hollywood au trăit, fără doar şi poate, Anuţa şi Toader, doi tineri din Bistriţa. S-au iubit ani de zile, iar recent cei doi îndrăgostiţi şi-au planificat o călătorie la Cluj Napoca, unde tânărul urma să o ceară de soţie. N-au mai apucat, întrucât s-au stins din viaţă, în urma unui accident teribil, scrie Adevărul.

Anuţa şi Toader erau împreună de mai mulţi ani şi plănuiau să se căsătorească anul viitor. Din păcate, însă, destinul lor a fost frânt, căci s-au stins în urma unui accdent. Toader a  pierdut controlul volanului autoturismului pe care îl conducea, a intrat pe contrasens şi a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs după miezul nopţii, în localitatea bistriteana Reteag, într-o zonă fără curbe şi la o oră la care circulaţia era aproape inexistentă. Mai mult de atât, conform Adevărul se pare că pe şosea nu s-au găsit urme de frânare, acul vitezometrului oprindu-se la 100 de kilometri la oră.

Cei doi tineri s-au stins pe rând, la interval de câteva ore, prima care dând semne că se stinge din viaţă a fost Anuţa, o tânără de doar 22 de ani din Maieru. Aceasta a intrat în stop cardio-respirator imediat ce a fost scoasă de către salvatori dintre fiarele contorsionate. A fost readusă la viaţă, dar al doilea stop cardio-respirator i-a fost fatal. De asemenea, Toader, bărbatul care îşi dorea să o ceară de soţie pe Anuţa odată ajuns la destinaţie a murit pe masa de operaţie.

Pentru că părinţii ştiau cât de mult se iubesc au transformat înmormântarea în nuntă. Anuţa a fost îmbrăcată în mireasă şi a purtat pe deget inelul de logodnă ce urma să-i fie dăruit de iubitul său. Toader a fost şi el îmbrăcat în mire, sicriele celor doi întâlnindu-se pe drumul spre biserică, exact cum se întâlnesc şi tinerii însurăţei. În plus, cei doi au fost înmormântaţi împreună, în curtea bisericii.