Iulia Vântur își lansează prima piesă. Cât de bine cântă în hindi!

Iulia Vantur

Iulia Vântur își lansează prima piesă, „Every Night and Day”, lucru pe care l-a anunțat pe rețelele de socializare, unde și-a promovat melodia.

Iulia Vântur s-a îndrăgostit de cultura indiană, odată cu mutarea în India, iar acum se apucă și de muzică. Iulia Vântur își lansează prima piesă, în care cântă în limba hindi.

Românca și-a promovat piesa pe rețelele de socializare, unde a publicat un teaser al melodiei care se intitulează „Every Night and Day”. Iulia colaborează cu Himesh Reshammiya, producător și cântăreț indian în vârstă de 43 de ani.

Mesajele de felicitare au curs pe pagina de Facebook a Iuliei Vântur, care le-a mulțumit admiratorilor ei pentru încurajări.

Nu toate comentariile au fost, însă, pline de laudă la adresa vedetei. O utilizatoare a rețelei de socializare a postat, luni, un comentariu prin care critică talentul Iuliei Vântur.

„Hai lasă-ne, marea cântăreață, ai încercat să fii actriță, nu ți-a ieșit, acum te-ai trezit că vrei să fii cântăreață, dacă era așa te lansa Moga de mult!!!”, a comentat utilizatoarea la o postare a Iuliei Vântur cu privire la lansarea primei sale piese.

Iulia Vântur a învățat limba hindi, odată cu mutarea în India. Limba ţării de adopţie are încă multe secrete pentru Iulia, însă vedeta e deja familiarizată cu expresiile uzuale, aşa că nu întâmpină probleme când iese să cumpere pâine sau mirodenii, de exemplu. Iar pe lângă ghidul minimal de conversaţie, a-nceput să ia lecţii care o ajută să poarte discuţii mai lungi. Recent, Iulia ne-a dezvăluit 18 expresii pe care le folosește atunci când vorbește cu Salman Khan.