Iulia Vântur, primele declarații despre relația cu Salman Khan. „M-am întors să îmi iau viza”

Iulia Vantur

Iulia Vântur, primele declarații despre relația cu Salman Khan, după ce s-a speculat că s-a căsătorit și apoi că s-a despărțit de celebrul indian. Se pare că cei doi se înțeleg de minune, iar vedeta tv a recunoscut că s-a întors în țară să își ia viza.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Iulia Vântur, primele declarații despre relația cu Salman Khan, după ce s-a întors în România pentru o scurtă perioadă de timp. Deși s-a speculat mult pe seama legăturii dintre cei doi, vedeta tv și actorul au preferat să păstreze discreția.

Iulia Vântur, primele declarații despre relația cu Salman Khan. „Doamne ferește”

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

„M-am măritat, m-am despărţit. Nu m-am despărţit şi nici nu m-am măritat. Doamne fereşte, nu, e numai bine (n.r. dacă e ceva rău în faptul că se iubeşte cu Salman Khan). Nu mă mărit.  M-am întors să-mi iau viza.  Se inventează mult. M-am apucat să cânt în hindi, iau lecţii de canto. După ani de zile în care am muncit şi am muncit din greu, mă deranjează să se vorbească despre mine aşa. Ultima dată am stat 5-6 luni acolo. Asta cu mutatul, nu ştiu. E total diferit, dar m-am obişnuit. Mentalitatea e diferită, cultura, oamenii. Totul e diferit. Nu ai atât de multă intimitate ca la noi dat fiind că stai cu atâta lume în casă. Modul de a te îmbrăca pe stradă. Acum mi se pare că mă îmbrăcam mult prea decoltat. Da, am învăţat puţin, indiană.”, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!