Iulia Vântur și Salman Khan locuiesc împreună! Prezentatoarea TV s-a dat de gol cu o imagine postată pe Instagram

Salma

Nu vor să recunoască că au o relație, dar Salman Khan și Iulia Vântur deja locuiesc împreună. Vedeta Pro TV s-a dat de gol cu o poză postată pe Instagram, potrivit presei din India. 

Salman Khan abia s-a întors joi noapte de la Budapesta, unde și-a promovat filmul „Sultan. Însă ziarele din India anunță că acesta nu s-a întors singur, ci însoțit de presupusa lui logodnică, românca Iulia Vântur, care imediat ce a terminat filmările la show-ul tv „Ferma”, a și fugit în India.

În plus, jurnaliștii din Mumbai susțin că starul de la Bollywood și vedeta Pro TV locuiesc împreună, precizând că cea care s-a dat de gol e chiar superba blondă, cu o imagine postată pe Instagram.

Aceștia spun că imaginea pe care Iulia a postat-o vineri seara rețeaua de socializare, în care le transmite noapte bună fanilor ei, dar și faptul că este fericită și îndrăgostită, este făcută în complexul Salman’s Galaxy Apartment în Bandra, unde locuiește actorul. Mai mult, publicația Bollywoodlife notează că știau că cei doi locuiesc de mult timp împreună, dar până acum nu au avut dovada.

“Iulia locuiește cu Salman Khan de ceva timp. Ea vine și pleacă fără să observe nimeni. Este foarte apropiată de familia lui Salman care e foarte mândră de ea”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru publicația menționată.