IULIANA LUCIU a dat cărţile pe faţă: ”Aş minţi să vă spun că îmi doresc un soţ lipsit de resurse!”

Milionar

După ce în presă au apărut zvonuri că are o relaţie cu milionarul Ioan Neculaie pentru banii lui, Iuliana Luciu a vrut să lămurească totul printr-un mesaj pe o reţea de socializare.

În presă s-a scris că Iuliana Luciu formează un cuplu cu Ioan Niculae, millionarul de la Braşov, cunoscut pentru faptul că plătea bani grei unor personaje cunoscute din showbiz, pentru a întreţine relaţii sexuale. Fosta asistentă TV nu a recunoscut oficial că are o relaţie cu el, iar astăzi a vorbit despre modul în care i-ar plăcea să fie viitorul ei iubit. Vedeta este dezamăgită de bărbaţii cu care s-a întâlnit până acum.

”Nu e nimic mai trist decât să citesc zilnic fabulaţii despre viaţa mea! Este minunat să ai o relaţie frumoasă cu perspective de căsătorie. Dar nu e cazul meu! Din pacate, ultimii ani din viaţa mea s-au soldat cu incercări nereuşite. Nu banii îţi construiesc o familie frumoasa şi nici nu îţi pot cumpăra libertatea sau fericirea. Aş minţi să vă spun că îmi doresc un soţ lipsit de resurse, care nu se descurca financiar, dar îmi doresc un bărbat potrivit! Şi nu l-am găsit încă! Să nu fie afemeiat….să fie puternic şi bun, cu ruşine de Dumnezeu!”, a scris Iuliana Luciu pe Facebook.