Laura Bretan a participat la „Americanii au talent”. Copila cu voce de aur i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi

laura-bretan

Laura Bretan e pe culmile succesului. Copila de 13 ani a participat, ieri, la show-ul „Americanii au talent” şi a reuşit să-i cucerească pe cei patru juraţi cu vocea ei inconfundabilă.

După ce şi-a încercat norocul la „Românii au talent” şi a impresionat o întreagă ţară, Laura Bretan mai bifează o reuşită. Copila de 13 ani a participat la „Americanii au talent”, iar vocea ei inconfudabilă a fost „recompensată” cu butonul de aur, ceea ce înseamnă că a intrat direct în semifinale. Îmbrăcată la fel ca la audiţiile din România, Laura a interpretat impecabil aria „Nessum dorma”, a lui Puccini.

Celebrul jurat şi producăor Simon Cowell a recunoscut că nu a mai avut, până acum, un concurent cu o voce atât de remarcabilă. „Nu am mai auzit aşa ceva în toţi anii de când fac acest show. Serios. Este incredibil. Ceea ce face ca totul să fie şi mai frumos este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă… atât de umilă. Nici măcar nu ştii cât de uimitoare eşti„, a spus juratul.

Cea care a apăsat butonul de aur după ce a auzit-o pe Laura Bretan cântând a fost cântăreaţa Mel B. „Cred că acest show îţi va schimba viaţa complet şi eu voi începe să-şi schimb viaţa chiar acum„, a spus fosta cântăreaţă a legendarei trupe Spice Girls.

VEZI VIDEO:

Copila a fost copleşită de emoţii şi şi-a găsit cu greu cuvintele, după ce peste ea a căzut o ploaie de confetti şi toată lumea a început să o aplaude. „Este un vis devenit realitate”, a spus ea, cu zâmbetul pe buze.