Le mai ştii pe gravidele care stârneau controverse cu această imagine virală? Aşa arată bebeluşii lor!

gravide2

Cu siguranţă vă amintiţi de cele două viitoare mămici care au stârnit controverse în mediul online, imediat după ce au apărut într-o fotografie, una lângă cealaltă, în timp ce îşi etalau burticile, însă una dintre ele nu părea absolut deloc gravidă.

Chit că fiecare femeie era în luna a opta de sarcină, una dintre ele, instructorul de fitness şi modelul australian Chontel Duncan părea să fie într-o formă de zile mari, burtica de gravidă nu i se cunoştea absolut deloc, iar abdomenul său încă avea pătrăţele chiar dacă mai avea puţin şi năştea. Asta pe când cealaltă femeie arăta ca o gravidă în toată regula.

Imaginea în care instructorul de fitness dorea să ilustreze cât de diferite pot fi sarcinile a stârnit controverse în mediul virtual tocmai fiindcă nimeni nu credea că manechinul va deveni mămică.

După ce imaginea a fost distribuită de milioane de ori, cele două femei au vrut să recreeze scena care le-a consacrat în mediul online. Aşa că, proaspetele mămici şi-au adus noii-născuţi în respectiva sală de fitness, unde a fost realizată prima fotografie, şi s-au pozat cu ei în braţe.

Fotografia a fost postată tot de către Chontel Duncan, pe Instagram, iar într-un timp record a strâns peste 18 mii de „Like“-uri.