Legea privind împrumutul pentru construcţia de locuinţe ANL destinate tinerilor, promulgată

Prima casa, bloc , locuinta, apartament

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind promulgarea legii pentru aprobarea Acordului-cadru de împrumut dintre România şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, care vizează construcţia de locuinţe pentru persoanele sau familiile tinere din România, destinate închirierii, informează Administraţia Prezidenţială.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

Potrivit Guvernului, costul total net estimat al proiectului este de 250 de milioane euro, din care împrumutul de la BDCE va finanţa până la 70% din costurile totale eligibile.

‘Restul sumei va fi completat din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, din surse proprii ANL – 37,5 milioane euro şi din bugetele locale – 37,5 milioane euro’, a precizat Executivul, pe 16 iunie.

BILETUL ANULUI 2016 la PARIURI: cota 5638! Câstigi instant peste 30.000 de euro!

Proiectul va fi implementat într-o perioadă de circa cinci ani de către ANL, căreia i se va delega întreaga autoritate şi responsabilitate privind realizarea acestuia şi utilizarea sumelor alocate. ‘Beneficiarii proiectului vor fi persoanele/ familiile tinere cu vârsta până în 35 de ani la data depunerii cererii pentru locuinţe şi vor fi selectaţi de comisiile sociale ale consiliilor locale din judeţe’, menţiona Guvernul, la acea dată.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Împrumutul BDCE are o perioadă de rambursare de 20 de ani, cu o perioadă de graţie de maximum 5 ani, şi va fi acordat în condiţii avantajoase de piaţă pentru România.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!