Lidia Buble a jignit-o pe Iulia Albu de faţă cu toată lumea! „O să mă rog pentru ea”

Iulia Albu

Lidia Buble i-a dat replica Iuliei Albu, după ce aceasta i-a criticat ţinuta purtată în cadrul unui eveniment. Iubita lui Răzvan Simion a mărturisit că nu îi pasă ce a spus fosta soţie a lui Mihai Albu, atât timp cât cei prezenţi la eveniment au plăcut-o.

„Pe mine mă amuză foarte tare doamna Irina Albu! Aşa.. Iulia, cum zici. Mă amuză, sunt convinsă că îşi va găsi şi ea drumul în viaţă, dar până atunci o să mă rog pentru ea. Mie îmi place cum m-am îmbrăcat, cred că asta contează cel mai mult. Trebuie să îi plac iubitului meu, am fost apreciată în seara aia. Dumnezeu să o binecuvânteze! Cred că asta m-a deranjat în seara aia la ea, coroana de spini a doamnei Irina, de pe cap. Cred că l-a luat în derâdere pe Domnul Iisus şi asta m-a deranjat mai tare decât faptul că mi-a comentat ţinuta”, a mărturisit Lidia Buble la Kanal D.

Lidia nu este singura vedetă deranjată de atitudinea Iuliei Albu. Şi Lora a fost criticată dur pentru felul în care s-a îmbrăcat. Imediat după criticile Iuliei Albu, Lora a ţinut să-şi spună şi ea părerea despre aceasta, pe pagina ei de Facebook. „Doamna respectivă este angajată la o emisiune şi face de multe ori ce i se spune. Loveşte sau apreciază în funcţie de doleanţele producătorilor. Când voiau să mă convingă să vin la ei mi s-a dat „WoW”, când au înţeles că nu voi veni niciodată, pentru nicio sumă, am fost terfelită, jignită, plus probabil, din ce în ce mai multe „bau-uri”. N-am nimic personal cu Iulia, fiecare trebuie să trăiască, dar îl prefer profesional şi am încredere în Alin Gălăţescu”, a scris Lora, pe pagina ei de Facebook.