LIDIA BUBLE, fara RAZVAN! Ce face artista cand e SINGURA fara iubit

Lidia Buble

Lidia Buble s-a transformat dintr-o adolescentă timidă într-o adevărată femeie fatală. Iubita lui Răzvan Simion este perfect conştientă de atuurile ei şi ştie cum să încingă imaginaţia bărbaţilor, dar şi cum să le ascundă atunci când nu este alături de iubitul ei.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe celebra artistă în timp ce se afla într-un centru comercial din Capitală, dar nu la braţul iubitului ei, ci împreună cu o prietenă, la o sesiune de shopping.

Cu toate cumpărăturile terminate, cele două prietene au vrut să se relaxeze la cinema. În timp ce îşi cumpărau biletele pentru film, Lidia şi prietena ei s-au întâlnit cu alţi doi prieteni, un cuplu, care au plecat după câteva discuţii cu artista.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie

Chiar dacă Răzvan nu era fizic cu ea, cel mai probabil ei au comunicat non stop, căci Lidia nu s-a despărţit deloc de telefonul mobil, iar atunci când a făcut-o pentru a achita biletele la film, mai mai că îl pierduse şi a început o căutare disperată prin buzunare şi pungile pline de cumpărături.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Lidia Buble trăieşte o poveste de iubire cu Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, care a anunţat la 25 iunie, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Aceasta este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa „Noi simţim la fel”, melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI