Lidia Buble împlinește 23 de ani! Răzvan Simion i-a pregătit o mega-supriză!

Simion si Lidia Buble

A trecut mai bine de un an de când fanii lor știu că trăiesc împreună. Acum, în calitate de partener oficial, Răzvan Simion o poate sărbători așa cum se cuvine pe Lidia Buble, de ziua ei.

Îi desparte mai bine de un deceniu, dar asta nu le influențează idila. Răzvan Simion își trăiește din nou tinerețea, iar Lidia îi este parteneră de distracție. În aceste condiții, matinalul a simțit nevoia să marcheze așa cum se cuvine ziua ei de naștere. Azi, artista împlinește 23 de ani și iubitul ei, proaspăt divorțat, s-a gândit să dăruiască o… surpriză. O petrecere surpriză. Surse din preajma matinalului ne-au dezvăluit faptul că acesta a închirat un local în buricul Bucureștiului și a complotat să strângă acolo, pe acoperiș, în această seară, toată gașca lor de prieteni. Astfel, Lidia va fi sărbătorită cu mare ștaif, în cadrul unui eveniment gândit în mare secret de iubitul ei și despre care , la această oră, cântăreața habar nu are.

Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit oficial un cuplul la începutul lunii mai, când mariajul matinalului cu Diana, femeia cu care are doi copii, s-a încheiat la notar, cu un partaj negociat anterior.