Lidia Buble, într-o fotografie pe care Răzvan Simion o vrea ștearsă de pe internet

Simion si Lidia Buble

CANCAN.ro a intrat în posesia unei fotografii în care Lidia Buble își arată cel mai de preț atu … fizic. Răzvan Simion nu va fi prea încântat când va vedea imaginea publică.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Știe că are un corp tânăr și profită din plin de asta

Are 22 de ani și deja este pe buzele tuturor. Lidia BUble scoate hit-uri cu Adi Sînă, semn că muzica lor este ceea ce trebuie. Deși la început blonda poza în fata cuminte, se îmbrăca decent, în clipuri apărea îmbrăcată în ținute normale, fătă să-și arate pieptul și sânii, iar pe la colțuri se auzea că e virgină, de când s-a cuplat cu Răzvan Simion, Lidia a renunțat la inhibiții. Fata simplă din Deva s-a transformat la o vârstă destul de fragedă într-o divă de Capitală.

Mai întâi a avut o relație în concubinaj cu Răzvan Simion, care până la urmă a renunțat la familie pentru idila cu ea, iar apoi a început, încet, încet să prindă curaj. Iar în concerte îmbracă ținute extrem de sexy. Și ședințele foto sunt mai îndrăznețe, Lidia pozând în vestimentații care îi lasă la vedere posteriorul , picioarele și sânii. În imaginea prezentată de noi veți vedea o imaginea cu vedeta udă din cap până în picioare, într-un costum de baie mulat pe corp, care îi lasă la vedere fundulețul obraznic.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Iata fotografia:

Buble

S-au cunoscut la Neatza!

Răzvan și Lidia au fost surprinși împreună anul trecut, în timp ce se îndreptau spre casa artistei. A doua zi, prezentatorul TV a anunțat că s-a despărțit de soția lui, Diana, cea împreună cu care are doi copii. Răzvan și Lidia și-au asumat relația, ba chiar au venit de mână la câteva evenimente mondene.

De altfel, de atunci, cântăreața nu pierde nicio ocazie de a afirma că este îndrăgostită până peste urechi, că se mândrește cu faptul că are lângă ea un bărbat matur, de la care are în fiecare zi ce să învețe.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată