Liga Campionilor: cele mai bune PONTURI pe meciul Manchester City – PSG. Cum să pariezi pe SIGURANŢĂ

City1

LIGA CAMPIONILOR, ”SFERTURI”, MANCHESTER CITY – PSG, marți, 12.04, ora 21:45

Urcată în premieră în ”sferturile” Ligii, Manchester City pornește cu prima șansă în disputa cu PSG datorită rezultatului din tur, 2-2 (Ibrahimovici 41, Rabiot 59 – De Bruyne 38, Fernandinho 72). ”Cetățenilor” le-ar fi, astfel, suficient un 0-0, rezultat pe care l-au mai scos contra parizienilor în primul lor duel direct disputat în grupele Europa League 2008-2009, dar și un 1-1. Adversarii sunt condamnați să înscrie și să învingă ori să facă egal de la trei goluri în sus. În anterioara vizită în Anglia, chiar în ”optimile” actualei campanii, ei s-au descurcat bine, câștigând pe terenul lui Chelsea cu 2-1 în primul lor triumf în 7 prezențe în Insulă, completat de 3 egaluri și 3 insuccese.

City in campionat

După o perioadă de slăbiciune cu 3 meciuri fără gol dat (două remize albe, plus un 0-1 cu concitadina United), City și-a revenit și a înregistrat alte trei partide cu două victorii încadrând remiza din turul cu PSG.

Recentul 2-1 cu West Bromwich este, totuși, doar al doilea succes din precedentele 6 jocuri de acasă, din toate competițiile, pe lângă un egal și 3 înfrângeri. În întreaga stagiune s-a înclinat de 6 ori pe ”Etihad”, însă numai o dată în Champions League, 1-2 cu Juventus, pe lângă două triumfuri și un egal.

PSG e campioană

Campioană după un 9-0 la Troyes, PSG a fost adusă cu picioarele pe pământ de Monaco, 0-2 în primul eșec stagional pe ”Parc des Princes”, urmat  de două victorii între care s-a intercalat egalul din prima manșă cu City. Aceeași înfrângere este singura din ultimele 8 înfruntări, indiferent de întrecere, plus două remize și 5 succese.

Pentru a 4-a oară la rând în ”sferturi”, trupa pregătită de Laurent Blanc a încasat, în întregul sezon, numai trei eșecuri (două ”afară”), dar numai unul în Ligă, 0-1 pe terenul Realului. În celelalte trei vizite făcute în Champions s-a impus pe linie.

Ce spune „tradiţia”

Până acum, City a mers mereu mai departe în Europa după ce a remizat în turul din deplasare. Două dintre aceste calificări au venit tot în urma unor rezultate de 2-2. La rândul său, PSG a ieșit triumfătoare dintr-o ”dublă” continentală în 6 din cele 12 situații în care a terminat turul de pe teren propriu cu un egal: totuși, de trei ori a făcut 2-2 acasă și de fiecare dată a fost eliminată.

În 9 jocuri din actuala ediție, gazdele doar o dată nu au luat gol, în vreme ce adversara nu a marcat doar în cele două dispute cu Real.

Absenti – lot

Pe trei jucători nu pot conta gazdele, anume accidentații Sterling, Delph, plus Nasri, netrecut pe lista UEFA. Lor li se adaugă și Kompany, pe care City a sperat să-l recupereze până la ora returului, dar n-a reușit. În afara lor, incerți sunt Hart, Fernando și Yaya Toure.

De partea cealaltă, parizienii nu au la dispoziție doi oameni foarte importanți, pe David Luiz și Matuidi, ambii suspendați, în schimb ar putea reintra Verratti, suferind de pubalgie de mai multă vreme. Sub semnul întrebării stă folosirea lui Pastore, cu probleme la umăr.

Pronosticuri GENIALE

Ambele echipe sunt extrem de ofensive, ceea ce înseamnă că putem avea pariuri mai „exotice”. Cum ar fi prima acţiune e un corner sau o lovitură liberă. În orice caz, nu credem că e bine să ne limităm la variantele clasice în acest meci (1, X, 2) sau să mergem pe sansa dublă (cum ar fi X2, o variantă preferată de mulţi pariori, dar foarte riscantă).

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).