LIGA CAMPIONILOR! Cele mai tari PARIURI pe mega-meciul dintre REAL MADRID şi MANCHESTER CITY

Real1

LIGA CAMPIONILOR, SEMIFINALE, REAL MADRID – MANCHESTER CITY, miercuri, 04.05, ora 21:45

Prezență consecutivă

Întorși cu un 0-0 din turul de pe ”Etihad”, madrilenii sunt dornici să facă din nou pasul spre finală. Sunt la a 6-a prezență consecutivă în această fază a competiției, însă până acum, în respectivul interval, numai o dată a urcat în finală, cea câștigată după prelungiri cu Atletico (4-1) în 2014.

În schimb, Manchester City se află la prima sa semifinală UCL și caută o frumoasă lovitură înaintea plecării antrenorului Manuel Pellegrini, care va fi înlocuit din vară cu Pep Guardiola.

Confruntare

În afara disputei din prima manșă, cele două echipe s-au mai înfruntat  în faza grupelor Ligii 2012-2013, când Real s-a impus greu acasă, 3-2 (Marcelo 76, Benzema 87, Cristiano Ronaldo 90 – Dzeko 68, Kolarov 85), apoi a remizat în Anglia, 1-1 (Aguero 73 penalty – Benzema 10). A mai fost un amical în iulie trecut, la Melbourne, câștigat tot de spanioli cu 4-1 (Benzema 21, Cristiano Ronaldo 25, Pepe 44, Cherishev 73 – Toure Yaya 45+4).

Noua confruntare prinde Realul pe val. Trupa ”blanco” nu a mai pierdut de 7 partide, cu 6 victorii și un egal, de la precedentul eșec, 0-2 la Wolfsburg în ”sferturi” (3-0 la Madrid).

Aceasta este singura înfrângere din anterioarele 14 meciuri,  12 dintre ele câștigate. În 23 de meciuri stagionale pe ”Bernabeu”, în toate întrecerile, madrilenii au cedat de două ori, numai în Primera, cu FC Barcelona și Atletico, în rest au înregistrat o remiză alba și 20 de succese, precedentele 6 consecutive, 5 fără gol luat.

Campionate

Cu destule rezerve, City a pierdut jocul trecut, 2-4 la Southampton în Premier League, după o invincibilitate de 8 dispute, cu 3 egaluri și 5 victorii, perioadă în care numai o dată nu a înscris. Aceeași înfrângere de pe ”St. Marys Stadium” este prima suferită în precedentele 6 deplasări, plus 3 egaluri și două succese, cu gol dat în 5 dintre acestea.

În actuala Ligă, Real nu a pierdut decât o dată, acel 0-2 la Wolfsburg în faza anterioară. Pe teren propriu nu a iertat pe nimeni în 5 partide, toate câștigate fără gol primit. De fapt, spaniolii sunt neînvinși acasă în Ligă de 7 jocuri (6 triumfuri), de la un 3-4 cu Schalke în martie 2015, totodată unicul insucces din precedentele 29 de vizite primite.

De partea cealaltă, City a cedat în această ediție de Champions de două ori, ambele cu Juventus în grupă. ”Afară” a mai bifat 3 triumfuri și un egal. În 11 partide de până acum, gazdele au 9 fără gol luat, iar oaspeții – doar 3: la meciuri fără gol dat raportul este egal, 3-3.

În Europa, Real a mers mai departe în 22 din cele 23 de situații în care a remizat în turul din deplasare. Excepția s-a produs în ”sferturile” Cupei Campionilor din 1990-1991, când a pierdut la Madrid cu Spartak Moscova, 1-3. 8 din aceste calificări le-a obținut după 0-0 în prima manșă, inclusiv sezonul trecut, în ”sferturi” cu Atletico (1-0 apoi pe ”Bernabeu”).

Englezi vs. spanioli

De 14 ori au mai primit madrilenii vizita unor echipe engleze, terminate cu 7 victorii, 5 egaluri și două eșecuri, 0-1 cu Arsenal în februarie 2006 și 0-1 cu Liverpool în februarie 2009. Per total, ei nu s-au mai înclinat în fața unor adversare din Insulă de 8 confruntări, cu 6 succese și două remize, de la un 0-4 la Liverpool în ”optimile” 2008-2009.

La rândul ei, Manchester City s-a mai aflat de 8 ori în Spania, bilanț: două triumfuri, o remiză, 5 insuccese. În anterioarele două ediții UCL a fost stopată mereu în ”optimi” de un adversar tot iberic, aceeași FC Barcelona. Niciodată nu s-a calificat în Europa în cele 5 cazuri de până acum când a terminat la egalitate turul de pe teren propriu.

Lot. Cristiano joaca

La gazde, Zinedine Zidane l-a recuperat pe Cristiano Ronaldo, absent la ultimele două partide din cauza unor probleme musculare. Marele dubiu al antrenorului francez rămâne titularizarea lui Karim Benzema. ”Nouarul” madrilen are probleme medicale de ceva timp și încă nu s-a refăcut total, deși a tot forțat reintrarea.

În cazul în care nu va putea intra în primul ”11” în locul său ar fi introdus Lucas Vazquez. Dincolo, Manuel Pellegrini poate conta iar pe Toure Yaya, dar l-a pierdut pe David Silva. Incert este Zabaleta, care nu s-a antrenat marți, iar Nasri nu a fost inclus pe lista Champions League.

Înfruntarea va fi condusă de Damir Skomina. ”Centralul” sloven nu reprezintă o noutate pentru cele două formații, deoarece le-a mai condus și la acel Real – City 3-2 din septembrie 2012. În plus, pe madrileni i-a mai arbitrat de 5 ori, cu 3 victorii și două eșecuri, iar pe englezi o dată, chiar în acest sezon, 1-2 acasă cu Juventus în grupe.

Cum pariem pe acest supermeci

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Iată aici trei bilete mari, cote 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).