Liga Campionilor pe viață și pe moarte: PONTURI DE AUR pe Bayern – Atletico

Atletico Madrid7

LIGA CAMPIONILOR, SEMIFINALE, BAYERN M.- ATL. MADRID, marți, 03.05, ora 21:45

Coșmarul spaniol

Bayern speră să scape de coșmarul spaniol. Formația germană a pierdut turul semifinalei cu Atletico, 0-1 (Saul 11), și nu a uitat că în precedentele două ediții ale Ligii a fost stopată în aceeași fază tot de adversare iberice, întâi de Real Madrid, apoi de FC Barcelona, care aveau apoi să cucerească trofeul.

După eșecul de pe ”Calderon”, singurul din ultimele 13 meciuri (9 victorii) în toate competițiile, gazdele s-au împiedicat și în Bundesliga, 1-1 cu Monchengladbach.

A fost primul lor rateu acasă de la unica înfrângere stagională de pe ”Allianz Arena”, 1-2 cu Mainz pe 2 martie: de atunci și-au mai trecut în cont 6 succese, cinci din ele la zero. În tot sezonul, pe teren propriu, bavarezii au înregistrat 21 de triumfuri, o remiză și un insucces: au înscris în toate, iar 15 din aceste jocuri le-au încheiat fără gol primit.

Scor 1-0 pentru Atletico

Atletico a legat 7 victorii (anterioarele patru numai cu 1-0), cu un singur gol luat, de la precedentul eșec, 1-2 pe terenul Barcelonei. Defensiva îi este neîntrecută de 6 partide, iar atacul înscrie constant de 10 dispute încoace.

Madrilenii s-au impus în ultimele două deplasări după ce suferiseră două înfrângeri, totodată unicele din precedentele 8 vizite făcute. De 6 jocuri ”afară” încoace au marcat  mereu.

Semifinale

Bayern se află la a 5-a semifinală de Champions consecutivă, câștigându-le doar pe primele două. În actuala campanie a triumfat pe linie în toate cele 5 partide de pe propria arenă, ajungând la 11 triumfuri la rând, de la un 0-4 cu Real în aprilie 2014.

Dincolo, Atletico este la a doua semifinală din ultimele trei ediții, în precedenta mergând mai departe. În acest sezon, a cedat în anterioara deplasare, 1-2 la Barcelona, după ce până atunci bifase două remize albe și două victorii cu numai un gol încasat.

Palmares direct

De două ori s-au mai întâlnit cele două echipe, dar în aceeași fază, finala Cupei Campionilor din 1974, disputată pe stadionul ”Heysel” din Bruxelles. Primul meci s-a terminat 1-1, pe 15 mai, apoi la rejucarea din 17 mai  nemții au învins detașat, scor 4-0. În 11 jocuri din actuala ediție, Atletico a bifat 8 dispute fără gol luat, iar Bayern – 5. La partide fără să fi marcat raportul este 3-2.

Contra echipelor spaniole, bavarezii au înregistrat all-time acasă 16 succese, 5 remize și două eșecuri, în vreme ce ”roș-albii” au bifat în Germania 5 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri, pierzând în anterioara deplasare, 0-1 la Leverkusen.

Accidentati – lot

Pentru noul duel, Pep Gardiola nu se poate baza pe Robben și Badstuber, accidentați, însă tocmai a revenit Jerome Boateng, după o accidentare. În plus, s-a refăcut și Ribery, scăpat de durerile musculare. De partea cealaltă, Diego Simeone i-a recuperat pe Godin și Ferreira-Carrasco, dar amândurora le lipsește ritmul. Dacă nu pot fi titularizați, în locul lor ar intra Savici și Augusto Fernandez. Pe tușă continuă să fie Tiago.

Partida de pe ”Allianz” va fi condusă de Cuneyt Cakir. ”Centralul” turc de 39 de ani a mai arbitrat-o pe Bayern o singură dată, 0-2 cu Arsenal la Londra în grupele actualei campanii din Ligă. În schimb, nu a mai oficiat niciodată la un meci al lui Atletico.

PARIURI DE AUR: Ce pariem pe acest meci

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Iată aici trei bilete mari, cote 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).