LORA a răbufnit: DECLARAŢIE-ŞOC pentru cei care o acuză

Lora

Lora a recunoscut recent că se iubeşte de opt luni cu tour-managerul ei Ionuţ Ghenu, relaţie pe care şi-a asumat-o abia acum, deşi zvonuri privind legătura lor existau de pe vremea când artista era încă măritată cu Dan Badea. Sătulă să fie acuzată că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, Lora a răbufnit re reţeaua de socializare, scrie Click.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Lora pare că a ajuns la limita răbdării atunci când aude că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. A citit şi i s-a spus aceast lucru desute de ori, încât se pare că nu mai suportă să fie acuzată că a destrămat o relaţie. Artista a văzut recent un comentariu pe pagina ei oficială de facebook şi de aici până la o replică aicidp nu a mai fist decât un pas.

„Iubito, pentru că îmi esti fan, simt nevoia să îţi răspund. Eu nu m-am indragostit niciodata de iubitul prietenei mele. Eu m-am indragostit de prietenul meu bun si colegul meu, pe care l-am cunoscut cand eram amandoi in alte relatii, fiecare cu problemele lui. Am fost doar prieteni mult timp, ne-am dat sfaturi, am fost unul langa altul in momentele cele mai grele si am ramas colegi si prieteni. Avand acelasi program lucrand impreuna, problemele din viata personala isi gaseau rezolvarile de foarte multe ori in aceleasi perioade. Timpul meu liber era acelasi cu timpul liber al echipei mele. Potrivirea si circumstantele favorabile au ajutat la crearea unui nou cuplu, cand deja eram oameni liberi. Este ceva uman si normal”, a scris artista.

CITESTE SI: CUM SE FAC BANII la PARIURI! Un ROMÂN a câştigat 66.000 de euro într-o singură zi

Deşi Lora şi Doiniţa făceau parte din aceeaşi gaşcă de priteni, ba cghiar actriţa a apărut într-un videoclip al solistei, blonda a subliniat că nu avea o relaţie strânsă de prietenie cu cea despre care se spune că i-a furat iubitul.  „Ce ati vazut voi pe canapeaua unei emisiuni tabloid, nu au fost, nu sunt si nu vor fi vreodata prieteni cu mine. Este o modalitate de a face bani prin a defaima, pentru ca raul, suferintele declarate si puse in carca unui om cunoscut, activ in „meseria” lui si cu un nivel crescut de popularitate prin prisma muncii lui, genereaza rating. S-au facut afirmatii si s-au dat exemple de situatii urate care se pot intampla in viata, fara a se pronunta numele meu, fara a fi acuzata in mod direct, dar prin prisma persoanelor implicate sa se induca si sa se subinteleaga ca este vorba despre mine, tocmai pentru a se crea un val de injurii la adresa vietii mele private, a relatiei mele, din motive mai mult decat evidente pentru oamenii cu un IQ si un EQ decent. Este evident ce s-a incercat acolo. Sfatul meu pentru voi este sa nu va creati exemple din oamenii care fac „dezvaluiri” bazate pe intuitii sau crezuri personale care nu pot fi demonstrate despre persoane publice active, carora pentru credibilitate le sunt alaturate crezuri universal valabile despre ce e bine si ce e rau si sa nu credeti niciodata lucruri spuse la astfel de emisiuni”, a completat artista pe reţeaua de socializare.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. bumbucut@yahoo.com'baba novac

    Continui sa te zbati in mocirla. Asa e cant de asociezi cu porcii. Ai avut nenumarate relatii in viata ta, cariera ai cladit-o tot pe „relatii”. Pe Dan l-ai luat ca sa te speli de pacate si sa-ti creezi o imagine de femeie cuminte. Chiar tu ai spus ca nu mai aveati relatii intime de cateva luni iar asta era prin primavara lui 2015. Esti cuplata cu ghenu din 2014 iar prietenii apropiati stiu asta, mai ales dansatoarea ta izabela olariu, care de altfel ti l-a recomandat pe ghenu ca fiind f bun la pat. Pacat ca fanii tai sunt orbiti de vorbele frumoase dar daca ar stii ei cate ai facut si poate inca faci, s-ar ingrozi ca sustin o asemenea pramatie. Ti-ai batut joc de Dan, un baiat cuminte care ti-a acceptat escapadele pt ca te iubea. Va veni ziua cand vei plati pt tot raul facut celorlati si carora le-ai stricat viata. Nu vei plati prin lipsa banilor sat pt ca vei fi inselata si parasita, asta e de la sine inteles, dar vei plati cu trupul. Vei intelege asta la momentul potrivit.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.