LORA, fără inhibiţii! Cântăreaţa a pozat topless, iar fanii au rămas cu gura căscată

Lora si Ionut Ghenu

Lora este  una dintre cele mai apreciate cântăreţe din showbiz-ul autohton. Blonda se poate lăuda cu trup de zeiţă, astfel nu ezită să se pozeze în diferite ipostaze sexy, chiar şi topless.

Lora a postat recent pe contul său de Facebook o fotografie în care este apare topless, doar cu o piesă a costumului de baie. Blonda se afla cu spatele, dar nu putem să nu remarcăm cât de bine arată, în ciuda faptului că nu face sport regulat şi nici nu ţine vreo dietă minune, norocul ei este că are o genă foarte bună care îi permite să mânânce orice.

Vedeta a primit mii de like-uri la fotografie, fanii au rămas cu gura căscată când au privit fotografia. Nici comentariile nu au lipsit, bineînţeles de laudă şi apreciere vis-a vis de aspectul fizic, dar şi de cariera ei.

Iata fotografia:

Lora art

Din prieteni au devenit iubiţi

Lora şi Ghenu sunt prieteni buni de aproape trei ani, de pe vremea când se aflau în alte relaţii. Artista era căsătorită cu Dan Badea, iar Ionuţ Ghenu era logodit cu Doiniţa Oancea, cu care a fost şi la un pas de nuntă. Cei doi nu au mai putut să-şi tină în frâu sentimentele şi au recunoscut cât de îndrăgostiţi sunt unul de celălalt.