Lora şi Ghenu, escapadă cu peripeţii! Ce au păţit cei DOI la Veneţia

Lora si Ionut Ghenu

Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, iar de când a anunţat oficial că formează un cuplu cu managerul ei, Lora parcă este şi mai vizată de ochii curioşilor. Pentru a-şi lua o binemeritată pauză, artista a fugit departe de România, pentru a se relaxa.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Tocmai în Italia, Lora a găsit locul perfect pentru a se relaxa şi pentru a-şi încărca bateriile, însă nu singură, ci alături de o gaşcă mare de prieteni, dar şi alături de Ionuţ. „M-am distrat foarte bine în vacanţă. Mi-am încărcat bateriile. M-am îndrăgostit de ski. A fost a doua oară când am practicat sportul acesta, dar începe să îmi placă din ce în ce mai mult”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Lora.

Artista nu s-a mulţumit doar cu sporturile de iarnă pe care le-a practicat şi s-a decis să se bucure de toate frumuseţile pe care Italia le avea de oferit. „Eram foarte aproape de Veneţia şi era păcat să nu profităm de acest lucru. Am avut noroc în prima zi, căci am prins o vreme superbă, dar în a doua am fost nevoiţi să ne înfoliem, la propriu, pentru a putea vizita oraşul”, a mai spus Lora.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului „Next Star”.

În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”