LOVITURĂ CRUNTĂ pentru Valentin Ceauşescu: a ajuns să trăiască doar cu 2.000 de lei

valentin-ceausescu_01_194f58474c

Fiul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Valentin, trăieşte alături de soţie şi de fiica lui într-o vilă superbă de la marginea Capitalei.

Numai că imobilul nu este al lui, ci i-a fost cedat de socrul său. Are o pensie de 2.000 de lei şi speră ca din vânzarea tablourilor recuperate de la stat să îşi rotunjească veniturile, potrivit Libertatea.

CITESTE SI: ALARMĂ NAŢIONALĂ! Sunt căutate PERSOANELE care un punct negru în PALMĂ

Un personaj mai mult decât discret, Valentin Ceauşescu a avut ultima apariţie publică la funeraliile avocatei Paula Iacob, în urmă cu trei luni, după o perioadă în care nimeni nu mai ştia absolut nimic despre el. “Vitreg” în declaraţii, răvăşit şi palid, fiul fostului dictator s-a strecurat prin mulţime şi a sudat ţigară de la ţigară. Am aflat că Valentin Ceauşescu are multe motive să fie îngrijorat, şi asta pentru că situaţia lui financiară nu este pe cât de roz şi-ar dori. El a reuşit să recupereze jumătate din bunurile confiscate părinţilor lui, majoritatea obiecte de artă, însă probabil nu a reuşit să vândă mai nimic din ele. Aşa se face că şi-a găsit un “sponsor”, care a avut grijă ca atât lui, cât şi soţiei şi fiicei sale să nu le lipsească nimic.

CITESTE SI: ANTONIA are un mare secret faţă de Alex Velea. Antonia ar putea muri, dar Velea vrea neapărat

N-a vrut să-şi plătească amenda

Este vorba despre socrul lui, Constantin Dună, un fost mare bancher care a lucrat ca director pentru mai multe bănci. “El nu mai are decât pensia de vreo 2.000 de lei, iar când fosta soţie a cerut să rămână în casa lui din Bucureşti, el a fost nevoit să se mute cu Roxana (n.r. – soţia actuală), iar socrul lui i-a dat vila de lângă Bucureşti. El nu a avut niciodată bani mulţi, aşa cum a crezut lumea, dar când a văzut că pierde toate procesele, şi bani inclusiv, s-a retras de tot. Acum nici nu vrea să mai iasă din casă”, ne-a declarat un prieten foarte apropiat al acestuia.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

Valentin Ceauşescu a ţinut cu dinţii de bani şi în cazul unei banale amenzi de circulaţie pe care a primit-o anul trecut din partea Inspectoratului de Poliţie Ilfov. S-a războit un an cu poliţia în instanţă doar ca să nu o plătească, iar recent a primit o decizie în favoarea lui.

CITESTE SI: Dramă tulburătoare pentru Florin Piersic! Nu mai poate face nimic acum

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. cristian.stoica06@yahoo.com'John

    2000 pe luna e bine,aia care lucreaza pe 900 cum draq traiesc?…WTF!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


  2. gabitatarcutaa4@gmail.com'Gabriela

    V-a văitati ca traiti cu 2000mii lei pe luna , dar noi astia care muncim cu sudoarea fruntii pt 1000 de lei …!!! Noi numai ieaim la tv sa ne spunem durerea, sunt tineri care au terminata o facultate , un master…Numai incapem de voi astia care nu va mai ajung banii stand degeaba

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.