Lovitură de teatru în politică. Trei NUME MARI îşi anunţă retragerea din UNPR

Arsinel

După Mihai Mălaimare, alţi doi actori îşi anunţă demisia din UNPR, în urma fuziunii cu PMP, partidul condus de Traian Băsescu: este vorba despre Cezara Dafinescu şi Alexandru Arşinel.

„Dacă voiam să mă înscriu în partidul lui Băsescu, mă înscriam în partidul lui Băsescu. Nu cred că voi mai face politică”, a declarat Cezara Dafinescu.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

La momentul înscrierii în UNPR, în octombrie 2015, Cezara Dafinescu spunea: „Am ales acest partid pentru că mi-a inspirat încredere generalul Gabriel Oprea, un om corect, dârz şi patriot. Acum am, în sfârşit, ocazia să urmez cuvintele tatălui meu care îmi spunea mereu: Păstrează-ţi visele vii. Înţelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai credinţă şi încredere în tine, muncă, determinare şi dăruire. Toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred”.

Alexandru Arşinel a lăsat de înţeles că a părăsit şi el PMP-UNPR: „Nu, cred că nu mai sunt demult în UNPR. Odată cu dispariţia domnului Gabriel Oprea, am dispărut şi noi de acolo. Nu fac valuri. A fost un context special atunci când am crezut într-o idee, iar odată cu dispariţia domnului Gabriel Oprea a dispărut şi ideea de a mai râmâne în UNPR”.

Mihai Mălaimare a demisionat la finalul săptămânii trecute din UNPR, ca urmare a anunţului privind fuziunea cu „alde Băsescu”, afirmând că a fost „un dobitoc”, Uniunea nefiind decât „un partid oarecare”.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!