LOVITURĂ DURĂ pentru Morar şi Buzdugan: sunt cercetaţi penal

Buzdugan si Morar

Lovitură dură pentru Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, care îi acuză că i-au furat poantele. Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Nu le mai arde de glume! Daniel Buzdugan (41 de ani) şi Mihai Morar (34 de ani) au primit, luni (25 ianuarie), o veste teribilă în cazul plângerii făcute de Radu Valentin Băzăvan, la Judecătoria Sectorului 1. Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se începe urmărirea cu privire la săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 139 ind. 8 şi art. 140 alin. 1 lit. d şi f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor.

CITESTE SI: Tuncay a “adoptat-o” pe Violeta! Ștefan Bănică Jr va turba când va afla asta!

”Dosarul a ajuns la Poliţie şi la procurori. S-a început oficial urmărirea penală şi au calitatea de suspecţi. Se fac cercetări în continuare”,  a precizat, pentru Click!, avocatul lui Băzăvan, Cosmin Suciu.  Iar asta la patru ani de când blogger-ul clujean se zbate să dovedească faptul că Buzdugan şi Morar i-ar fi preluat un articol, “Sloganele judeţelor din România”, de pe pagina sa de Internet, groparu.ro. “Las justiţia să-şi facă treaba. Nu am simţit de la ei că s-ar căi vreun pic pentru ce au făcut. Poate sperau că e o joacă de copii. Dar, să ai o urmărire penală pe numele tău nu e prea comod”, ne-a declarat Băzăvan.

CITESTE SI: CUM SE FAC BANII la PARIURI! Un ROMÂN a câştigat 66.000 de euro într-o singură zi

A realizat filmul „Usturoi”

Infracţiunile pentru care sunt cercetaţi acum cei doi oameni de radio prevăd pedepse cu închisoarea de până la patru ani. Blogger-ul clujean este însă decis să meargă mai departe pentru a-i vedea pedepsiţi pe cei acuzaţi că i-au furat poantele. ”Ştiu că riscă o pedeapsă cu închisoarea sau o amendă penală. Nu sună bine, dar nu am ce le face. Dacă mă sunau şi vorbeau cu mine, atunci poate nu se ajungea aici.

Ei au acest obicei de ani de zile şi nu mi se pare normal”, a spus hotărât clujeanul. Contactat de reporterii Click!, Daniel Buzdugan a susţinut că nu ştie nimic despre hotărârea judecătorilor. ”Nu ne-a anunţat nimeni, nu ne-a spus nimic nici un avocat. Nu ştiam acest lucru. Nu ştiu ce să spun despre acest aspect până nu vorbesc cu avocatul nostru”. Colegul său, Mihai Morar, nu a putut fi contactat pentru a-şi prezenta un punct de vedere vizavi de acuzaţiile care li se aduc.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI