Lună excepţională pentru FanatikSport: peste 10.400 de lei câştigaţi în IUNIE

Bani2

FanatikSport a înregistrat o nouă lună de aur, cu bilete intrate la greu. Campionatul European ne-a băgat mii de lei în buzunar. Am ales să jucăm câteva strategii care s-au dovedit excelente, iar abonaţii noştri au făcut super-bani! Practic, per ansamblu, peste 85% din ponturile date pe Campionatul European au intrat, iar media cotelor a fost de 2.4!

Cele mai tari strategii au fost cele progresive, pe X la pauză şi pe goluri, strategii din care am scos bani după bani. Dar şi biletele de cotă 2 au intrat excelent de bine.

Iată statistica pe luna iunie:

BILETE DE COTA 2: 21 intrate din 28
PONTURI PROGRESIVE: 45 intrate din 47 (cele mai bune TIPURI DE PARIURI)
SERIE PROGRESIVA PE CAMPIONATUL EUROPEAN: 18 intrate din 25
PONTURI SEPARATE PE CAMPIONATUL EUROPEAN: peste 85% intrate
BLATURI: 5 din 7 intrate. MEDIA COTELOR: 4.6. Cel mai tare BLAT intrat a fost la inceputul lunii iunie: Cordoba – Almeria, cota 10.
BILETE DE COTE MARI: intrate cotele 7.7, 8, 11, 13.5, 36, 144
TOTAL CASTIGURI: 10.476 lei (medie jucat pe bilet 80 – 100 lei, sume diferite la pariurile progresive)

Ultimele cinci luni

In total, de cand am deschis sectiunea pentru abonati, s-au castigat aproape 40.000 de lei. Adica, in ultimele cinci luni. Cine ar fi pariat cu noi ar fi înregistrat următoarele câştiguri:

10.476 lei in iunie
6.800 lei in mai
4.500 lei in aprilie
3.800 lei in martie
12.000 lei in februarie
TOTAL: 37.576

Mai jos, vom posta linkuri pentru toate biletele, toate lunile, toate câştigurile aduse de FanatikSport. Am demonstrat clar că suntem cei mai buni din ROMÂNIA, cei mai buni PARIORI!

Abonează-te la FanatikSport ca să faci BANI!

Şi dacă facem atâţia bani, de ce nu vii şi tu alături de noi, de ce nu intri în comunitatea FanatikSport? Avem circa 1.000 de abonaţi care fac bani zilnic din ponturile şi biletele noastre! În plus, echipa noastră numără 10 pariori profesionişti, iar oferta noastră include toate tipurile de pariuri! In plus, biletul este foarte IEFTIN: doar 90 de lei pe lună

Concret, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri pentru ABONAŢI:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2
 • Meciuri live
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 39 câştigate din 41)
 • Meciuri suspecte – blaturi
 • Bilete de cote mari
 • Zeci de ponturi la Campionatul European
 • Pariuri speciale la Campionatul European

Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona  (abonamentul este 90 de lei pe luna):

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic mail cu biletele. Ele se transmite zilnic, în jurul orei 2.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (vezi aici si alte detalii despre ABONAMENT)

STATISTICĂ 

Cum spuneam, vă prezentăm toate biletele câştigate în ultimele luni, în speranţa că veţi lua decizia bună şi vă veţi abona la noi! Ca un argument decisiv pentru a te abona, ultimele cinci luni au fost fantastice, după cum am arătat deja (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi.

De exemplu, săptămâna trecută ne-a intrat blatul anunţat şi trimis la toţi abonaţii (cota finala fiind 8,5). In plus, a intrat si un bilet de cota 13,5, dar si biletul de cota 477, care a intrat in sistem (vezi aici BILETELE). În plus, aceste câştiguri vin după ce în urmă cu două săptămâni ne-au intrat bilete de cota 7,7 si 18 (vezi aici BILETELE), iar in urma cu trei saptamani, au intrat biletele de cota 8, 9 si 36 (vezi aici BILETELE). Dincolo de bilelte de cotă 2 şi de faimoasele pariuri progresive, care intră zilnic.

Cote mari

Mai mult, sa nu uitam alte bilete de cote mari care au intrat. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro acum câteva săptămâni, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

Pe scurt, o grămadă de bilete intrate, ceea ce înseamnă ZECI DE MOTIVE ca să te abonezi la FanatikSport!