Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, scandal in direct! Totul a pornit de la Corina

Madalin

Madalin Ionescu a avut parte de o surpriza nesteptata in marti seara, in platou la WOWbiz. Sotia lui, Cristina Siscanu, a venit direct in platou, dupa ce prezentatorul ar fi glumit mai mult decat trebuia luni seara, in momentul in care a venit pe canapeaua emisiunii.

In timpul editiei de luni seara, Corina a fost una din invitatele din emisiune, iar la scurt timp dupa ce s-a asezat pe canapea, artista a inceput sa poarte tot felul de discutii fara perdea cu Madalin Ionescu. Dupa ce a dansat alaturi de ea si a facut mai multe glumite, Corina a marturisit despre prezentatorul TV ca reprezinta idealul ei in materie de barbati.
Revoltata de imaginile vazute la televizor, Cristina Siscanu a venit in platou la WOWbiz si s-a aratat nemultumita si dezamagita de felul in care au decurs lucrurile cu o seara in urma. Ea si-a acuzat sotul ca nu a stiut sa impuna o limita si ca in timpul pauzelor publicitare a fost mai mult decat prietenos cu ea.

„Eu ma uit la WOWbiz in ficare seara, iar despre ce s-a intamplat aseara in platou nu am discutata. Nici nu am adus vorba despre asta. Toata ziua m-am gandit si am analizat situatia. Cand am vazut aseara imaginile nu prea am stiut cum sa reactionez cu mine insumi.  Poate in alte cupluri lucrurile acestea sunt normale sau se trece cu vederea, dar eu stiam ca traim o altfel de poveste de dragoste si mi s-a parut ca nu ai impus aseara o bariera. Eu nu pot sa mint. Partea cu melodia si dansul nu am vazut-o. Sunt socata, nu stiu cum sa reactionez. M-a sunat foarte multa lume din presa, nu am raspuns, asa ca initial am crezut ca e o exagerare. Ceea ce vad in pauzele de publicitate ma socheaza. Nu vreau sa comentez atitudinea Corinei, mi s-a parut ca nu ai impus restrictii, ai pus intrebari despre sex”, a spus Cristina Siscanu.

„Imi pare rau pentru aceasta situatie. Eu m-am simtit foarte bine aseara in emisiune. Eu i-am spus si lui Madalin ca este un mare vrajitor. Tu m-ai provocat oarecum, stii ca eu ti-am zis de Cristina. La un moment dat ai spus „Ce cool e bustiera ta”. Eu ti-am spus si in emisiune ca sunt o femeie cu principii si valori si nu vreau sa stric relatia nimanui, doar ca dupa ce mi-ai vorbit de bustiera mea, mi-ai spus ca sotia ta e o femeie foarte deschisa si intelegatoare. Asa ca am simtit ca imi permit sa fac aceste glumite”, a spus Corina, printr-o interventie telefonica.

„Am fost deplasat, Corina? Nu mi se pare normal. Discutiile acestea nu ar trebui sa le purtam aici. Eu nu cred ca s-a intamplat ceva. Discutia noastra poate continua si acasa. In acest moment, eu plec din platou”, a incercat Madalin sa scape din situatia incomoda.

La scurt timp dupa, situatia a luat o alta intorsatura. Madalin Ionescu a fost intampinat cu un tort, semn ca intregul moment a fost…o simpla farsa, pusa la cale de echipa WOWbiz, dar si de sotia lui, Cristina Siscanu, iar Andreea Mantea si Corina au fost principalii complici.