MĂDĂLINA GHENEA, fotografiată goală în baie de iubitul ei!

ghenea-in-baie

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea şi iubitul ei, designerul german Philipp Plein, par mai îndrăgostiţi ca niciodată. De la selfiurile de cuplu, imaginea Mădălinei a evoluat la ipostaza…goală la duş!

Mădălina pare să-şi fi găsit marea iubire în braţele designerului, care îi face toate poftele şi o ia peste tot cu el. Mai mult decât atât, neamţul nu pare a fi genul gelos şi posesiv, pentru că ”împarte” imaginea iubitei sale, chiar şi în situaţii mai delicate, cu fanii săi virtuali. Philipp Plein a devenit…un fotograf amator ceva mai îndrăzneţ, pornind, la început, de la fotografii nevinovate de cuplu, pentru a ajunge la…artileria grea!

Mădălina Ghenea nici n-a ştiut că este fotografiată, de la spate, de către iubitul ei, într-un cadru generos, baia somptuoasă a reşedinţei celor doi porumbei! Iubitul Mădălinei a vrut să împărtăşească şi altora bucuria pe care o simte privind liniile aproape perfecte ale trupului Mădălinei Ghenea…fie că vorbim de talie, posteriorul bombat, sau picioarele lungi, graţioase…ce mai…, Mădălina e aproape cum a făcut-o mama natură, fără retuşuri, iar după ce Philpp Plein a urcat imaginea, aceasta a făcut furori pe reţelele de socializare!