„Mădălina Manole nu s-a sinucis”. Adevărul a ieşit în sfârşit la iveală

Madalina Manole

Tatăl Mădălinei Manole nu-și găsește liniștea de când aceasta a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Ion Manole a declarat de curând ca fiica sa i-ar fi spus în vis cum s-a întâmplat totul.

Pentru orice părinte, cea mai mare durere este pierderea unui copil. Este şi cazul părinţilor Mădălinei Manole. Tatăl acesteia le-a mărturisit apropiaţilor ca aceasta i-ar fi povestit în vis ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de cinci ani, notează observator.tv.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA a capotat: au apărut PROBLEMELE de când i-a luat locul ADELINEI PESTRIŢU

”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră.Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea) nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole.

CITESTE SI: ŞOC TOTAL! HAGI nu-şi revine: „A încercat să se sinucidă!”