Madalina Pamfile, in pragul divortului la niciun an de la cununia civila

Madalina Pamfile

Madalina Pamfile trece prin momente grele, dupa cum sustin apropiatele ei. Bruneta a fost parasita de sot, in urma cu cateva zile, si nu pare sa mai existe cale de impacare. Plange si nu-si gaseste linistea!

Pana nu demult, Madalina Pamfile numara zilele pana cand va merge in fata altarului sa-i jure iubire vesnica sotului ei, Alin, cu care s-a casatorit civil in luna august a anului trecut, la Chiajna. Din pacate, bruneta si sotul ei s-au despartit, conform surselor din anturajul lor, si nu mai e cale de impacare, caci tanarul din Timisoara pare decis sa divorteze.

Bruneta e daramata si nu se poate opri din plans de cand Alin i-a spus ca intre ei s-a incheiat totul. Desi de cand l-a cunoscut pe tanarul afacerist Alin, Madalina s-a facut fata de casa, a renuntat sa mai defileze in chiloti sau „sa se maimutareasca” pe la emisiuni tv, ba chiar a anuntat ca se retrage din showbiz de dragul lui, acesta tot a parasit-o. Surse din anturajul lor sustin ca relatia scartaia de cateva luni.

“Madalina s-a mutat, dupa cununia civila, la Timisoara, ca sa fie cu sotul ei. Nu lucra, statea in casa mai mult. Nu s-a prea putut obisnui cu viata de acolo, dar a facut un sacrificiu. A renuntat sa mai apara la emisiuni, a renuntat la tot ce inseamna showbiz, chiar si la defilari, ea fiind model. S-a facut fata cuminte brusc, de dragul lui Alin. Scandalul cu “Dosarul Prostitutiei” in care a fost implicata i-a adus neliniste in casnicie. S-au certat atunci, a fost un mare scandal, dar el a trecut cu vederea si a iertat-o.

Ea nu s-a obisnuit insa cu viata din Timisoara, mai ales ca statea mai mult acasa, asa ca  s-a intors in Bucuresti cu acordul lui. Apoi au inceput discutiile, geloziile, ea a fost la mare, s-a distrat fara el. Decizia de a divorta a fost a lui. Ea acum locuieste in Bucuresti, el s-a intors la Timisoara. El pare decis sa nu dea inapoi. Desi a mai avut cateva tentative de a divorta, acum pare hotarat. Ea simte ca i s-au inecat corabiile, se visa in rochie de mireasa. Madalina inca spera ca se vor impaca”, sustin surse din anturajul celor doi.