Marea poveste de dragoste adulterină a Lidiei Buble se clatină din temelii! Răzvan Simion a încercat să se întoarcă la nevastă!

Simion si Lidia Buble

Taman când Andreea Esca s-a apucat să descrie aproape poetic legătura, din punctul ei de vedere, supranaturală, dintre Răzvan și Lidia, ca martor a felului în care matinalul își privește iubita, ies la iveală detalii care l-ar putea transforma pe antenist ori într-un actor fenomenal, ori într-un bărbat instabil emoțional.

Deși nu-i șade în fire, Esca a uimit internetul cu postarea în care descria plină de admirație sentimentele profunde pe care Simion i le poartă tinerei ibovnice, după ce a avut ocazia să-i întâlnească pe cei doi într-un club de karaoke.

Fără să știe, probabil, că pe 13 februarie, tot într-un club de karaoke, își privea nevasta cu aceeași intensitate emoțională. Nu doar surse din anturajul matinalului, ci și martori ai episodului ne-au relatat că, miezul nopții care anunța Ziua Îndrăgostiților, l-a prins pe Răzvan Simion în compania Dianei, femeia cu care are doi copii și un deceniu de mariaj, și a unui cuplu de prieteni aparent comuni și, la fel de aparent, vechi. S-a întâmplat într-un local și, toată seara, matinalul ar fi rămas pierdut în promisiuni, declarații și în ochii nevestei pe care, se pare, distanța și iubita mai tânără nu l-au ajutat să-i uite.

Acompaniament i-a fost muzica Mariei Gheorghiu, care cânta live la doi pași de ei, pe scena în dreapta căreia se aflau. Spunem promisiuni căci, iată, la mai bine de o lună distanță, apropiații prezentatorului de la Antena 1 aruncă bomba: Răzvan ar fi vrut să se întoarcă la nevastă și copii.

Prea multe resentimente?

A trecut aproape un an de când Simion a plecat de acasă și, cu toate că părea să trăiască cea mai frumoasă poveste de amor din lume, feeria s-a cam pierdut pe drum. Altfel, de ce într-o zi cu semnificații puternice pentru orice cuplu, Răzvan ar fi profitat de faptul că Lidia se afla la Sibiu, cu treabă, și ar fi petrecut-o cu Diana, pe care ar fi încercat, spun sursele noastre, să o convingă să-l primească înapoi. Iar întâlnirea s-a repetat într-o altă zi cu simbolistică puternică – 8 martie, când cei doi au petrecut din nou împreună cu apropiații lor, acasă.

Probabil, resentimentele create de toată această poveste cu ițe încurcate au împiedicat reluarea iubirii lor și astfel, Răzvan a ajuns din nou să se piardă în ochii Lidiei după cum povestea Andreea Esca în postarea ei.

A tărăgănat divorțul

Toate aceste detalii proaspăt ieșite la lumină ar putea explica și indisponibilitatea lui Răzvan de a stabili termenii divorțului pentru ca atât el, cât și Diana să-și vadă de drum în viață. Așa cum am relatat în articole mai vechi, de un an încoace, matinalul invocă lipsa timpului și astfel se tot amână vizita la notar.