Margherita din Clejani, fără sutien. Ce s-a văzut în imagine. FOTO ÎN ARTICOL

Margherita Clejani

Margherita din Clejani, fiica celebrilor Viorica și Ioniță din Clejani a trecut printr-o serie de transformări în ultimii doi ani și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, aflată mereu în centrul atenției.

Frumoasa brunetă nu ratează nici o ocazie să le arate amicilor virtuali fotografii din viața personală, fie că este vorba despre bucurii sau probleme. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a depășit problemele de sănătate care au pus-o recent pe perfuzii, iar de Paște s-a distrat pe cinste alături familie și de prieteni și nu a ratat ocazia să arate ce ținută a ales să poarte. Margherita s-a pozat și a publicat imaginea demențială pe o rețea de socializare.

Clejanca

Fiica Clejanilor a purtat o rochie elegantă, dar extrem de decoltată, care îi lasă sânii la vedere în mare măsură, mai ales că nu poartă sutien. Ea a s-a fotografiat într-o ipostază din care a vrut să fie sigură că… se vede cât mai mult din bustul ei siliconat. De altfel, de când și-a pus silicoane, Margherita alege doar ținute care îi pun bustul în evidență și care îi înnebunesc pe bărbați.