MARIAN DÂRŢĂ, condus pe ultimul drum doar de rude! „Stilistul vedetelor” a fost abandonat de prietenii VIP

Darta

Stilistul Marian Dârţă urma să fie înmormântat, joi, la Sinteşti, iar în jurul orei 14.00, sicriul a fost pus în maşina mortuară.  Numai că, la ieşirea din cimitirul Bellu, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit, a existat o mică problemă.

În maşină a fost pus un tablou cu chipul lui Marian Dârţă înalt de aproape 3 metri.  Iar pentru că era prea înalt maşina nu a putut să iasă de prima data pe poarta cimitirului, aşa că a trebuit să fie coborât. Cei care erau prezenţi acolo spuneau că Marian Dârţă nu vrea să meargă la groapă.

Înainte ca maşina care căra corpul neînsufleţit al lui Marian Dârţă la cimitir, rudele acestuia au umplut aleea dintre cimitir şi biserica din interiorul acestuia cu un covor de flori.

Sora lui stilistului vedetelor a decis să îi respecte acestuia ultima dorinţă a lui Marian şi anume aceea de a îl îmormânta la Sinteşti alături de bunicii săi.  Spre surprinderea tututor nici una dintre vedetele care l-au plâns după ce s-a stins din viaţă,  nu a apărut la îmormântare să îl ducă pe „dragul lor prieten” pe ultimul drum.

Marian Dârţă fusese diagnosticat cu o tumoră malignă la cap. A fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi nu şi-a pierdut niciodată speranţa că o să învingă boala. Mai bine de patru ani a luptat, însă boala a recidivat, iar corpul slăbit al „stilistului vedetelor”, aşa cum era numit, a cedat.