Maşina cu girofar albastru care a creat isterie pe şosele din România

girofar

O maşină cu girofar albastru a creat isterie pe şoselele din România la sfârşitul săptămânii trecute. Un participant la trafic a făcut publică imaginea şi a cerut ajutorul disperat.

MAGIE LA PARIURI: BLATUL de cotă 16 a intrat. URMEAZĂ două bilete MAGNIFICE: cotă 26 şi cotă 114

O maşină cu girofar albastru nu a ţinut seama nici de aglomeraţia din trafic şi nici de vreo regulă, dând naştere unei adevărate isterii pe şoselele din România. Un participant la trafic a surprins maşina ”în acţiune” şi a cerut ajutorul internauţilor pentru a-l identifica pe cel care a pus în pericol viaţa tuturor şoferilor care circulau pe Valea Prahovei sau spre Târgu Mureş.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

”Am nevoie de ajutor in identificarea jmekerului cu pasat-cu-girofar B 67 WMP, care in weekendul ce tocmai s-a gatat m-a frapat/enervat de doua ori: prima data a depasit coloana (pe linie continua, cu girofarul in actiune si claxoane) pe V. Prahovei, dupa Sinaia; a doua oara a facut acelasi lucru inainte de Tg. Mures, pe un tronson in reparatie, cu semafor. Sunt foarte curios ce demnitar era in misiune vinerea, de trebuia sa ajunga de urgenta nu stiu unde in teritoriu. As depune si o plangere, daca stie careva sa ma indrume”, este mesajul care însoţeşte imaginea care a devenit virală.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!