Meciul vieţii pentru Benfica! Cele mai tari PONTURI din magistrala confruntare cu Bayern

Benfica1

LIGA CAMPIONILOR, ”SFERTURI”, BENFICA – BAYERN, miercuri, 13.04, ora 21:45

Victorie cu Bayern

Benfica va încerca ceea ce nu a putut deloc până acum, anume să o bată pe Bayern. În 7 dispute anterioare contra bavarezilor, formația din Lisabona a înregistrat numai două egaluri și 5 eșecuri, golaveraj 4-17: cele două remize, ambele albe, și o înfrângere (1-3) le-a bifat pe teren propriu. Revanșa din ”sferturile”Ligii pornește de la 1-0 pentru oaspeți, dispută tranșată repede de Vidal (min. 2).

Benfica – statistică

Insuccesul din tur este unicul încasat de Benfica în ultimele 10 partide, din toate competițiile, completat de 9 victorii.

Același meci este tot singurul din precedentele 22 în care ”roș-albii” nu au putut marca. Pe ”Da Luz” ei nu au pierdut decât de trei ori în întregul sezon, cu Atletico în grupele Ligii și cu Sporting și FC Porto în campionat. În rest, au realizat 16 succese, doar într-una din toate aceste dispute neînscriind. În 12 din aceste 19 vizite primite au înscris de minim două ori.

Mannschaft

Bayern se prezintă în Portugalia invincibilă de 7 jocuri, cu o remiză albă urmată de 6 triumfuri, în toate competițiile. Numai o dată în anterioarele 13 confruntări nu a marcat.

Pe teren străin, seria imbatabilă este și mai lungă, de 11 partide (8 succese), pornind de la un 1-3 la Monchengladbach pe 5 decembrie, doar a doua înfrângere din întregul sezon în deplasare (cealaltă a fost 0-2 cu Arsenal în grupele Ligii), pe lângă 16 victorii și 4 remize. Numai o dată în ultimele 7 vizite făcute nu au marcat.

Liga Campionilor

În actuala Ligă, fiecare formație nu a înscris în doar unul din cele 9 meciuri disputate. Raportul partidelor fără gol încasat este de 2 la 5. All-time, Benfica s-a calificat mai departe în Europa în 11 din 33 de situații când a pierdut turul de ”afară”. Contra echipelor germane a bifat 12 victorii, 13 egaluri, 16 înfrângeri, bilanțul de pe propria arenă fiind de 10-7-2.

De cealaltă parte, Bayern a triumfat de 49 de ori în turul de acasă și s-a calificat de fiecare dată.

Lot-absenţi

Pierdere grea la gazde, golgheterul Jonas, care este suspendat. Absent mai e portarul Julio Cesar, accidentat, Luisao rămânând incert.

La rândul lor, cei din Munchen nu se pot baza pe Robben, Benatia și Badstuber, fiind posibilă reintrarea lui Jerome Boateng.

Pronosticuri GENIALE

Benfica nu a câştigat niciodată în faţa lui Bayern şi nu credem că o va face nici diseară. Poate ar merge un X2, pare o variantă bună. În plus, e posibil să nu asistăm la un torent de goluri, astfel încât putem paria şi pe număr total de goluri.

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).