MEGA-BILET la pariuri: are cotă FINALĂ 638! PARIAZĂ-L ca să te umpli de bani

CotaMareX

FanatikSport a realizat mai multe bilete de cote mari, cu şanse bune la câştig. Unul dintre acestea are cota uriaşă: 638 şi este compus din meciuri care se desfăşoară începând de azi şi până duminică.

Ele au fost analizate de echipa FanatikSport, care se poate lăuda cu multe bilete de cotă mare, care au intrat. Cele mai frumoase reuşite sunt cele de lunile trecute, cota 422, cota 510, dar şi cota 55 (care fusese iniţial cota 1060!).

Trebuie mereu încercat să golim casele de pariuri de bani, iar cea mai rapidă metodă este cu bilete de cote mari.

Bilet de cotă 638

Iar acest bilet de cotă 638 este compus din noua partide, toate ponturi exceptionale.

Totusi, acest BILET DE COTA 638 este accesibil doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! Aboneaza-te acum pentru a beneficia de bilete de siguranta, detalii despre meciuri suspecte – blaturi, ponturi progresive, bilete de cote mari!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).